Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videomaker voor opname dag op Locatie in Oirschot

Opdracht ID: 54572

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 7 feb
Reacties: 3
Locatie: Oirschot, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15:53
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Videomaker gezocht voor opname dag op Locatie in Oirschot!

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde videomaker die in staat is om voor ons drie before-and-after video's te creëren voor verschillende beschermingsproducten. We streven ernaar om deze beschermingsproducten op een unieke en overtuigende manier in beeld te brengen:

- Jacuzzi bescherming product.
- Vloerbescherming product.
- Gevelbescherming product.

Alle producten zullen worden toegepast op één locatie: het huis van de eigenaar. We zijn op zoek naar iemand met creativiteit en eigen initiatief, die in staat is om samen met ons te brainstormen en ideeën aan te dragen. Het doel is om professionele en aansprekende filmpjes te produceren, waarbij we een lichte inspiratie halen uit het teleshopping-idee. We streven ernaar de video's op verschillende kanalen te kunnen gebruiken, waaronder voor advertising.

Als jij denkt dat je de perfecte persoon bent voor deze uitdagende opdracht zien we graag je tarief en voorstel tegemoet.

Videografen die hebben gereageerd (3)

Frank
Frank
07-02-2024
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rob
Rob
07-02-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
08-02-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim

Videographer co-founder for tech. Startup

Geplaatst: 14 feb
This is the greatest thing since pineapple pizza! We are looking for a videographer that wants to join a software startup aimed at making the job market better using short videos to present companies and algorithms to match them with the right companies. We are not looking for full time employee, but for a motivated "co-founder". (ideal candidate is based in Rotterdam and has experience…

Videofotograaf bij de opening van een kunstateliergalerij

Geplaatst: 27 jan
De beste freelancer, Mijn naam is Anna en ik ben op zoek naar een videograaf en fotograaf. Amsterdam West, op 2 maart opent een kleine kunstatelier-galerie. Wat ik van jou verwacht: momenten met gasten vastleggen op een videocamera, korte video's maken, foto's van gasten, schilderijen, ik wil deze dag onvergetelijk maken. Tijd van 10 tot 18 uur, wij zorgen voor hapjes en drankjes.

Bewerking korte videoclip

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik heb een hele korte clip van een bowlingbaan waarvan ik de achtergrond van wil hebben verwijdert.

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  

Bruiloft 28 juni 2024 Velsen Zuid

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Op 28 juni 2024 trouwen wij op Buitenplaats Beeckestijn te Velsen Zuid. Wij zijn op zoek naar een videograaf voor +/- 5 uur. Gaat om aankleden/make up etc, ceremonie en toast en taart. Wij willen graag een kort fimpje van ongeveer 3 minuten die wij naar als onze gasten kunnen sturen. Een langere film is niet nodig. Ben jij een enthousiaste videograaf die van ons gezin een mooie…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht