Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf en editor

Opdracht ID: 53289

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29-06-2023
Reacties: 3
Locatie: Omgeving Amersfoort, Utrecht
Laatst gewijzigd: 18-07-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancer,
Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn en we willen onze content uitbreiden met video’s:
• een aantal bedrijfsfilmpjes
• video’s waarin een training wordt uitgelicht
• video’s met een (aantal) praktische tip(s)
• reels (inhoud nog te bepalen)

Na een vliegende start met een paar filmpjes, willen we periodiek een filmpje laten maken. We denken nu aan één filmpje per maand.
Wij zoeken jou als je:
• een creatieve, ervaren videograaf én editor bent
• duidelijk, open en prettig communiceert
• het OK vindt dat wij geen budget hebben om voor elk filmpje de gebruikelijke stappen te volgen (script, draaidag, editen).
• het leuk vindt om het ‘anders dan anders’ aan te pakken:
• Eenmalig (een dagdeel) allerlei trainingssituaties wil komen filmen (wij zorgen voor ‘scripts zonder tekst’, locatie in het midden van het land, trainers en deelnemers/figuranten)
• van de gemaakte beelden (en wellicht wat fotomateriaal) een template kunt maken voor alle typen video's en daarna varianten voor de brandingvideo's, de trainingsvideo's, de tipvideo’s en reels (intro, basis voor middenstuk met de inhoud, outtro). Dit i.v.m. de eenduidige uitstraling en herkenbaarheid.
• daarna periodiek 'op bestelling' een video kunt maken o.b.v. die templates, waarbij dus alleen het middenstuk met de inhoud gemonteerd hoeft te worden met het eenmalig geschoten materiaal als basis. Voor de inhoud krijg je van ons teksten en kun je gebruik maken van een voice-over. Eventueel nemen we zelf een paar korte filmpjes op van iemand die een tekst inspreekt.
• creatief met ons mee wil denken om bovenstaand idee beter, slimmer, concreet en werkbaar te maken. Zodat we uitkomen op een werkwijze waarmee we snel, flexibel en kostenefficiënt op regelmatige basis professionele filmpjes kunnen maken, zonder steeds nieuwe opnames te maken en het wiel opnieuw uit te vinden.

Reacties graag met uurtarief en indicatie voor het maken van een template + het maken van een middenstuk met inhoud (tekstblokken met voice-over OF paar ingesproken teksten).

En stuur je een paar voorbeelden van eerder werk mee? Het liefst filmpjes die een beetje in de buurt komen van ons idee.

En stel gerust je vragen!
 

Videografen die hebben gereageerd (3)

Frank
Frank
29-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Mark
Mark
29-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bas
Bas
29-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Videographer co-founder for tech. Startup

Geplaatst: 14 feb
This is the greatest thing since pineapple pizza! We are looking for a videographer that wants to join a software startup aimed at making the job market better using short videos to present companies and algorithms to match them with the right companies. We are not looking for full time employee, but for a motivated "co-founder". (ideal candidate is based in Rotterdam and has experience…

Doopfeest 23.03.

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Op 23 maart 2024 wordt onze zoon gedoopt in Hilversum. Naast de doping in de kerk vindt er een (lunch) feestje plaats op ca. 40 km vanaf de kerk. Wij zoeken een videograaf die deze dag kan vastleggen. Het zal gaan om een video van ongeveer 4 minuten met de belangrijkste momenten. Ook als het mogelijk is dan zou het fijn zijn als er een aantal foto’s gemaakt kunnen worden van…

Videomaker voor opname dag op Locatie in Oirschot

Geplaatst: 7 feb
Videomaker gezocht voor opname dag op Locatie in Oirschot! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde videomaker die in staat is om voor ons drie before-and-after video's te creëren voor verschillende beschermingsproducten. We streven ernaar om deze beschermingsproducten op een unieke en overtuigende manier in beeld te brengen: - Jacuzzi bescherming product. - Vloerbescherming product. - Gevelbescherming…

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim

Videofotograaf bij de opening van een kunstateliergalerij

Geplaatst: 27 jan
De beste freelancer, Mijn naam is Anna en ik ben op zoek naar een videograaf en fotograaf. Amsterdam West, op 2 maart opent een kleine kunstatelier-galerie. Wat ik van jou verwacht: momenten met gasten vastleggen op een videocamera, korte video's maken, foto's van gasten, schilderijen, ik wil deze dag onvergetelijk maken. Tijd van 10 tot 18 uur, wij zorgen voor hapjes en drankjes.

Bewerking korte videoclip

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik heb een hele korte clip van een bowlingbaan waarvan ik de achtergrond van wil hebben verwijdert.

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht