Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Videoclip Bewerken voor Nieuwe Song

Geplaatst op:
8 februari 2019 09:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
37881
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
9613

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn nieuwe song wil ik een (lyric) videoclip maken van ca. 2-3 minuten. 
Ik heb hiervoor alle filmpjes en de audio reeds beschikbaar, de  filmpjes zijn in MOV en AVI. Van deze filmpjes heb ik niet alles nodig.

Ik zoek dus iemand die dit kan bewerken, er dient geknipt en (aan elkaar) geplakt worden.
Als alles in de juiste volgorde is gezet en goed staat, wil ik er graag op sommige plekken wat bewegingseffecten in (grunch, glitch, camerashake, etc) en tussen de filmpjes wil ik er overgangen aan toevoegen.

Ik wil er geen grote klus van maken, maar het moet leiden tot een leuke video met m'n eigen input. 
Uiteindelijk zou ik graag een vaste prijsafspraak willen maken.

Heb je interesse dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Daniel Daniel 08-02-2019
Marcel Marcel 08-02-2019
Dave Dave 08-02-2019
Anna Anna 08-02-2019
Mark Mark 08-02-2019
Wesley Wesley 08-02-2019
Wouter Wouter 08-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Shanna Shanna 08-02-2019
Delano Delano 08-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Michele Michele 08-02-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Videograaf Bruiloft Gezocht (8 mei 2020)
Beste freelancers,    Wij zoeken een videograaf die onze bruiloft op 8 mei 2020 kan vastleggen. Aantal uren is nog bespreekbaar.  Met een drone heeft onze voorkeur, maar ook zonder drone ontvangen we graag een offerte.    - Nabewerking en montage van beelden is vereist.  - Het liefst ook dronebeelden maken.  - Ons…
16 aug
Filmpje als Afscheidscadeau (Zandvoort)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een filmpje kan maken als afscheidscadeau. Degene voor wie het is heeft 12 jaar voor onze organisatie gewerkt. We willen verschillende collega's aan het woord laten (op verschillende plekken in Zandvoort) om deze persoon te bedanken. Denk aan ongeveer 10 verschillende persoonlijke…
16 aug
Bedrijfsfilm Maken voor E-scooters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een korte bedrijfsfilm kan maken van ons product, voor onze website. We verkopen unieke "big-wheel" model e-scooters. Bij interesse kunnen wij een link naar onze website toesturen.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
13 aug
Videograaf die op 23 Augustus Klus kan Overnemen
Beste freelancers,    Ik werk zelf als videograaf en ben ook actief op deze site. Ik zoek een videograaf die eventueel een klus van mij kan overnemen.    Het zou gaan om 23 augustus. Mijn vrouw is de 24e uitgerekend dus het kan zijn dat ik de klus niet zelf kan uitvoeren. Ik zoek dus iemand die in dat geval kan overnemen. Dat kan…
9 aug
Promotievideo Laten Maken voor Congres
Beste freelancers,    Namens ons congresbureau gevestigd in Amsterdam, ben ik op zoek naar een video editor / videograaf die een promotiefilmpje kan maken voor één van onze congressen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 aug
Filmen van Evenement in Den Haag
Beste freelancers,    Voor ons evenement op 24 en 25 augustus a.s. zoeken we iemand die het evenement in beeld kan brengen zodat we dit in de toekomst kunnen gebruiken als promotiefilmpje. Het evenement wordt gehouden op 24 en 25 augustus van 10 tot 17 uur op het Lange Voorhout in Den Haag.    Graag beide dagen aanwezig om alle…
6 aug
Videograaf met Spoed (Bruiloft, 20 September)
Beste freelancers,    Ik zou graag in contact willen komen met een videograaf voor mijn bruiloft. Helaas kan een familielid ons niet meer helpen. Onze bruiloft is op 20 september. We trouwen op Zwijndrecht en feest is in Dordrecht.    Wie o wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 aug