Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

vertaling website Engels - Duits

Geplaatst op:
23 februari 2010 17:49
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
224
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 0 tot € 0

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers, voor een nieuwe klant zijn wij op zoek naar een vertaler Engels - Duits. Het gaat om het vertalen van een website m.b.t. sportskleding. De eerste opdracht heeft een lengte van 3485 woorden. Volgopdrachten gegarandeerd!!! Graag zien wij jullie reacties tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Dagmar Dagmar 23-02-2010
Coen Coen 24-02-2010
Coen Coen 24-02-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ervaren Rondleider Rijksmuseum (Chinees Native)
Beste freelancers,    Gezocht: een native Chinese rondleider voor het Rijksmuseum op 30 juni. Alleen reacties van gidsen met aantoonbare ervaring en referenties. Het is voor top-level van een ministerie.    We zien graag een reactie tegemoet.
09:05
Vertaler Engels Gezocht voor Webshop
Beste freelancers,    Voor onze bestaande webshop (WooCommerce) zijn wij op zoek naar iemand die voor ons de webshop kan vertalen naar het engels.    - Graag ontvangen wij een totaalprijs  - Mocht het nodig zijn dan hebben wij WPML al in bezit: https://wpml.org/    Voor meer informatie graag een bericht sturen.
24 jun
Franstalige Man Gezocht voor Inspreken Korte Video
Beste freelancers,    Voor 2 korte introductievideo's voor onze reisorganisatie (1 minuut per video) zijn wij op zoek naar een Franstalige man die de video's in wilt spreken. Het is belangrijk dat Frans uw moedertaal is.    Het inspreken zal gebeuren met apparatuur bij ons op kantoor in Den Haag. U hoeft daarvoor zelf…
18 jun
Vertaler/Reviewer voor Nederlands-Chinees
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler/reviewer voor een tekst van 180 woorden vanuit Nederlands naar Chinees. Het betreft een vertaling van productnamen/specificatie op het gebied van lingerie en mode.    Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.
12 jun
Tolk Nederlands - Deens (29 juni, Haarlem)
Beste freelancers,    Opdracht: Tolk Nederlands-Deens tijdens meeting op 29 juni a.s.    Wij zoeken iemand die vloeiend Nederlands en Deens spreekt en vanuit daar kan aanschuiven tijdens een teammeeting op 29 juni a.s. in de omgeving Haarlem/ Amsterdam.    Graag een reactie.   
12 jun
Vertaling Duits naar Nederlands voor Ondertiteling
Beste freelancers,    De opdracht betreft het volgende: vier Duits gesproken interviews van ca. 3 minuten per video vertalen naar het Nederlands voor ondertiteling.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
8 jun
Duitse SEO Teksten Schrijven Duitstalige Websites
Beste freelancers,    Opdracht: SEO teksten schrijven voor Duitstalige websites voor de verkoop van haagplanten en vaste planten.    Voor onze Duitstalige websites zoeken wij een native Duitstalige schrijver/schrijfster voor het schrijven van een aantal SEO teksten. Het betreft het herschrijven van categorie- en productteksten…
6 jun