Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
5 januari 2017 16:45

Budget
€ 15 tot € 30 p.u.
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
27346

Vertaling voor App van Nederlands naar Duits

15 tot 30 p.u. Rotterdam, Zuid-Holland (4) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
5 januari 2017 16:45
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn app/game ben ik op zoek naar iemand die voor mij een mini tekst en wat losse zinnen kan vertalen van Nederlands naar Duits.

Het gaat om totaal +/- 300 woorden en thuiswerken is mogelijk.

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Martell
05-01-2017
Koert
05-01-2017
Ihsan
05-01-2017
Arjan
05-01-2017

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
5 januari 2017 16:45

Budget
€ 15 tot € 30 p.u.
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
27346

Opdrachten in dezelfde categorie

Hulp bij Opstellen van Marcom Adviesrapport
Beste freelancers,    Ter afronding van mijn studie communicatie werk ik aan een adviesrapport voor een bedrijf. Het betreft de modaliteit marketingcommunicatie en moet een advies richting een marketingcommunicatiestrategie gaan bevatten. Ik heb al mijn grondwerk al klaar, zoals de interviews, een enquête, een aantal analyses en ik…
29 sep
6 Interviews Coderen voor Scriptie
Beste freelancers,    Voor mijn scriptie heb ik 6 interviews gehouden. Ik heb veel moeite met het coderen hiervan en het kost me dus enorm veel tijd. Daarom zou ik dit graag uitbesteden aan iemand die hier ervaren mee is.    Ben jij diegene? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
16 sep
Coderen van Interviews bij Scriptie
Beste freelancers,    Voor mijn afstudeerscriptie (Hbo) heb ik 9 interviews getranscribeerd. Ik wil het coderen (open, axiaal, selectief) hiervan graag uitbesteden om tijd te besparen. Ik wil dit graag op korte termijn (liefst binnen een week) gerealiseerd hebben.     Heb je interesse? Ik hoor graag van je.
11 sep
Transcription van Video naar Geschreven Tekst (Engels)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor ons een transcription kan uitvoeren van een video presentation (audio/voice).  De video is ca. 2 uur lang, ik zoek dan ook iemand die snel en makkelijk kan typen. De ingesproken tekst in de video is Engelstalig en moet in het Engels worden uitgetypt. Je…
8 sep
Fysieke Contracten Digitaliseren naar Word
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die fysieke contracten kan digitaliseren naar een Word document.  Het zijn 2 contracten en in totaal gaat het om 12 pagina's.    Graag ontvang ik een prijs opgave.
7 sep
Tech Redacteur voor Lange Termijn (Nijmegen)
Beste freelancers,    Via onze sites en apps (Android Planet en iPhoned) inspireren en adviseren wij maandelijks meer dan 2,7 miljoen bezoekers over het gebruik van tech en gadgets.   Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar freelance techredacteurs die ons team komen versterken. De ideale kandidaten zijn freelancers…
24 jul
Transcriptie van Nederlandstalige Interviews
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 5 interviews kan transcriberen.  Het betreft Nederlandstalige interview van in totaal 287 minuten. Ik heb de interviews bij voorkeur nog deze maand nodig.    Wie kan mij hiermee helpen?
6 jul
Toon meer