Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaling van Duikopleidingsboek van Nederlands naar Duits

Opdracht ID: 47668

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 11-05-2021
Reacties: 3
Locatie: Cruquius, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Opdracht: Vertaling van opleidingsboek voor duiken van Nederlands naar Duits.

Er wordt een gestructureerd bestand aangeleverd in Word, waarvan de Nederlandse teksten zijn vertaald naar het Duits door middel van Google Translate. Per alinea zie je de Nederlandse tekst en de Duitse vertaling. Ik zoek iemand die de Duitse vertaling controleert en aanpast waar nodig. Het gaat dus om correctiewerk, maar wel met een specialistische inslag. Een voorbeeld van het vertaalbestand is bijgevoegd. Enige ervaring met duiken is een duidelijke pré. Wij leveren een begrippenlijst bij met alle relevante duiktermen met de correcte vertaling naar het Duits. Het gaat in totaal om +/- 37.000 woorden. Bij voorkeur oplevering uiterlijk week 24.

Deze werkwijze is gekozen omdat er een beperkt budget beschikbaar is, een vertaalbureau is simpelweg te duur. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met dit project voor een vast bedrag onder de 800 euro. We horen graag of dit mogelijk is.

Interesse? Dan zien we graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (3)

Rosanna
Rosanna
11-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Irene
Irene
11-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sas
Sas
11-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance vertaalopdrachten

Vertaling N-E biografie

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een biografie van 20.000 woorden, Nederlands > Engels. Geen deadline, aantrekkelijk tarief is belangrijker.   

Vertalen NL-Engels

Geplaatst: 14-12-2023
Beste freelancers, Ben op zoek naar iemand die onze website van het NL naar het Engels kan vertalen.

Franstalige (native) freelancers gezocht

Geplaatst: 12-12-2023
Beste freelancers, Controle en aanpassen Franse webshop vanuit huis. Ons bedrijf heeft 3 Franse websites. Hierop staan veel fouten. Op basis van prioriteit (bezoekers volume per pagina) dient dit aangepast worden.  

Vertaler Nederlands-Duits gezocht voor enkele prentenboeken

Geplaatst: 01-08-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren kinderboekenvertaler Nederlands-Duits, liefst met islamitische achtergrond of affiniteit met islam en moslims, gezien de in de boeken gebruikte terminologie. De 3 prentenboeken zijn allen 28 pagina's. Aantal pagina's Word verschilt per prentenboek. Graag ontvangen wij een offerte per pagina Word of per woord.  

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 02-10-2023
Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een echtscheidingsakte van het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren.

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 01-10-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een document in het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren. Graag het tarief per woord/pagina vermelden. Alvast bedankt!  

Vertaler voor website

Geplaatst: 06-09-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een vertaler Nederlands-Frans en Nederlands-Spaans om 20 websitepagina's te vertalen. Het gaat om een website van een klant in de technische branche. Het aantal woorden per pagina is verschillend. De ene pagina heeft er 750 en de ander 400. We kunnen wel uitgaan van gemiddeld 550 woorden per pagina. Is dit iets voor jou? Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht