Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaling boek van Nederlands naar Engels(Amerikaans)

Geplaatst op:
23 juni 2010 16:27
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
1043
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Ik wil mijn boek graag in het Engels vertaald hebben. Het gaat om 110 pagina's A4.
Het gaat om het boek 'Creëer wind mee' . Kijk ook op www.creeerwindmee.nl
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

E. M. E. M. 20-07-2010
Caroline Caroline 23-06-2010
Yvonne Yvonne 24-06-2010
Sjoerd Sjoerd 24-06-2010
referentiesterren
1 referentie
Susan Susan 25-06-2010
Aukje Aukje 27-06-2010
Annemarie Annemarie 29-06-2010
rachel rachel 29-06-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertalingen van NL naar Duits van SEO en SEA Teksten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor onze marketing deskundige in NL tbv onze Duitse website SEO teksten en teksten tbv Adwords en FB campagnes kan vertalen.    Deze persoon moet wel een Duitse achtergrond hebben en als het even kan ervaring hebben met SEO en SEA teksten.    Graag een reactie bij…
16 jul
Gezocht: Beëdigd Tolk Chinees (Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Chinees-Nederlands) om te assisteren bij het passeren van een notariële akte (aankoop huis).    Locatie van het notariskantoor is Rotterdam. Datum van passering is 13 augustus 2018.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
16 jul
Vertalen Geboorte Akte en HIV Uitslag Nederlands - Arabisch
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn geboorte akte en een HIV uitslag laten vertalen van het Nederlands naar het Arabisch door een beëdigde vertaler.
16 jul
Vertalen van Financieel Rapport (Engels-Nederlands)
Beste freelancers,    Vertaling van een financieel en juridisch rapport van het Engels naar het Nederlands. 9000 woorden. Professionele vertaling van hoge kwaliteit vereist.    Translation of a financial- and legal-related report from English to Dutch. 9000 words. High quality specialist translation required.    Graag…
11 jul
Reiswebsite Vertalen van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die onze gehele website (maatwerkreizen naar Zuid-Amerika) van het Nederlands naar het Engels kan vertalen. Uiteraard kunnen wij een link toesturen bij interesse.    Graag ontvangen wij een offerte.
9 jul
Nederlandse Website in het Duits Vertalen
Beste freelancers,    Wij hebben een Nederlandstalige website die wij graag vertaald willen hebben in het Duits. Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren vertaler.    Het betreft een website waarop je diverse hapjes en lekkernijen zoals bijvoorbeeld taart, ijs of hartige hapjes kan bestellen voor feesten en partijen. Elke lekkernij…
6 jul
Ervaren Rondleider Rijksmuseum (Chinees Native)
Beste freelancers,    Gezocht: een native Chinese rondleider voor het Rijksmuseum op 30 juni. Alleen reacties van gidsen met aantoonbare ervaring en referenties. Het is voor top-level van een ministerie.    We zien graag een reactie tegemoet.
25 jun