Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler NL-ENG voor Tech Blogartikelen

Opdracht ID: 46549

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-02-2021
Reacties: 2
Locatie: Maastricht, Limburg
Laatst gewijzigd: 11-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Na meerdere Nederlandstalige sites groot te hebben gemaakt (tot >1m maandelijkse bezoekers) willen we het wat breder proberen. Voor verschillende websites gericht op tech producten (onder andere smartphones, laptops, smart home, wearables en andere gadgets) zijn we op zoek naar een vertaler. Het gaat hierbij om het vertalen van Nederlandse artikelen (in WordPress) in het Engels. Zin om met ons mee te groeien?

Soort werkzaamheden
In WordPress vertalen van gemakkelijk leesbare blogartikelen met uiteenlopende groottes: circa 800 tot 2500 woorden. Hierbij gaat het niet alleen om de (hoofd)content, maar ook eventuele beschrijvingen in (product-)blokken binnen een artikel. Uiteraard dient er bij het kiezen van de vertaling zoveel mogelijk rekening te worden gehouden met Engelstalige product specificaties en SEO.

Wie zoeken we?
Onze voorkeur gaat uit naar een creatieve en kundige vertaler, met WordPress-ervaring en affiniteit voor tech. We gaan graag een doorlopende en vooral langdurige samenwerking aan en zoeken dan ook iemand die met ons wil meegroeien. Juist vanwege dat laatste, zijn we op zoek naar individuele freelancers en geen medewerkers van marketing- of tekstbureaus.

Interesse? We kijken uit naar je reactie met daarin:
  • Wat achtergrondinfo over jezelf
  • Je tarief: zowel uur- of woordtarief is mogelijk
  • Relevante zelfgeschreven voorbeeldteksten

Freelance vertalers die hebben gereageerd (2)

Casper -
Casper -
10-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Didier
Didier
10-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance vertaalopdrachten

Vertaler Nederlands-Duits gezocht voor enkele prentenboeken

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren kinderboekenvertaler Nederlands-Duits, liefst met islamitische achtergrond of affiniteit met islam en moslims, gezien de in de boeken gebruikte terminologie. De 3 prentenboeken zijn allen 28 pagina's. Aantal pagina's Word verschilt per prentenboek. Graag ontvangen wij een offerte per pagina Word of per woord.  

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 2 okt
Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een echtscheidingsakte van het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren.

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 1 okt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een document in het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren. Graag het tarief per woord/pagina vermelden. Alvast bedankt!  

Vertaler voor website

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een vertaler Nederlands-Frans en Nederlands-Spaans om 20 websitepagina's te vertalen. Het gaat om een website van een klant in de technische branche. Het aantal woorden per pagina is verschillend. De ene pagina heeft er 750 en de ander 400. We kunnen wel uitgaan van gemiddeld 550 woorden per pagina. Is dit iets voor jou? Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast…

Verpakkingen van Engels naar Nederlands vertalen

Geplaatst: 19 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die teksten op korte termijn van verpakkingen kan vertalen van het Engels naar het Nederlands. Gaat om een groot verschillende aantal artikelen. Verpakking is van een simpele header card to gebruiksaanwijzingen die vertaald moeten worden. Eventueel ook naar het Duits en Frans! Mvg, Ronald

Technische vertaler handleiding

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancer, Wij hebben voor een eigen product een handleiding in het Nederlands gemaakt. Nu zouden wij deze handleiding van 22 bladzijdes met voorblad, inhoudsopgave en index graag vertaald willen hebben naar het Engels. Daarvoor zou de voorkeur zijn naar iemand die technische vertalingen kan doen. Wij leveren de handleiding aan als een word bestand. Graag ontvangen wij graag jullie tijd en…

Vertaler Nederlands Frans

Geplaatst: 30 aug
Beste vertalers, Onze Franse websites bevatten veel fouten in de teksten. Die dienen op locatie in Amsterdam (Sloterdijk) aangepast te worden. Het betreft teksten over tuinplanten en tuinieren. Graag zsm een freelancer in verband met het spoedig live gaan van de sites.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht