Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
26 november 2020 15:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Maastricht, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45656

Vertaler NL-DE Blog en Elektronica Producten Site

25 tot 40 p.u. Maastricht, Limburg (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
26 november 2020 15:05
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Voor een website gericht op elektronische producten (smartphones, tablets, smart home, wearables en andere elektronica), zijn we op zoek naar een vertaler. Het gaat hierbij om het vertalen de Nederlandse artikelen in het Duits.

Belangrijk is dat niet alleen zinnen goed lopen en grammaticaal correct zijn, maar dat bepaalde Nederlandse (of Engelse) specificaties voor elektronische producten ook vertaald worden in de gangbare Duitse termen.

Soort werkzaamheden:
Het betreft hier meer dan 100 artikelen van uiteenlopende groottes: van enkele 100'en woorden tot 2000 woorden. De originele Nederlandse teksten staan in Wordpress en moeten in een andere (Duitse) Wordpress-site worden geplaatst. Hierbij gaat het niet alleen om de (hoofd)content, maar ook eventuele karakteristieken of voor-/nadelen in de betreffende invulvelden binnen een artikel. Daarnaast dienen de teksten ook in het Duits SEO opgesteld te worden (inclusief titel, koppen en meta-beschrijving).

Budget voor dit project:
Aangezien het hier gaat om artikelen met een uiteenlopende groottes, staan we open voor verschillende manieren van vergoeden: uurtarief, woordtarief of vergoeding per artikel. We ontvangen graag je gewenste voorstel hiervoor en zullen het dan met elkaar vergelijken.

Alle overige informatie:
Wij werken met individuele vertalers, dus niet met SEO- of tekstbureaus die deze opdracht intern over meerdere schrijvers/vertalers verdelen. Gemotiveerde vertalers aub reageren met (verwijzing naar) zelfgeschreven Duitse vertaalteksten of eventuele relevante ervaring gerelateerd aan het vertalen van artikelen over (elektronische) producten.

Interesse? Neem direct contact op!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Mehmet Akif
26-11-2020
Koert
26-11-2020
Markus
26-11-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
26 november 2020 15:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Maastricht, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45656

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance Vertaler Zweeds - Nederlands Gezocht
Beste freelancers,    Ons bedrijf is op zoek naar een freelance vertaler voor een nieuw boekproject (fictie).    Eisen:  - Nederlands als moedertaal  - 5+ jaar ervaring  - Verlangen om een boek te vertalen    Als je aan alle eisen kunt voldoen, dan zien wij graag een reactie met CV tegemoet.  Bij…
26 apr
Vertalen van Training Caribisch Denkboek NL - ENG
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de vertaling van een training die ik maak in powerpoint.     Het betreft een training tbv Caribisch denkboek voor de Antillen, ik spreek deze training in in het Nederlands. Het gaat dus om de ingesproken tekst die ik van het NL naar het engels wil…
23 apr
Freelance Vertaler Duits voor Technische Datasheet
Beste freelancers,    Opdracht: vertaler gezocht voor vertaling van Nederlands naar Duits en Engels.    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een tekst, technisch datasheet, vanuit het Nederlands naar zowel het Duits als Engels kan vertalen.    Het gaat zoals gezegd om een technische datasheet of veiligheidsinformatieblad…
20 apr
Poolse Tolk Gezocht voor 22 April 2021 (Gulpen)
Beste freelancers,    Wij zoeken een beëdigde tolk voor het mondeling vertalen van Nederlands naar Pools bij het passeren van de hypotheek-akte. Het passeren van de akte is op donderdag 22 april om 09.45 uur in de Gulpen (Zuid-Limburg).    Ben jij beëdigd vertaler en kan je ons helpen? Reageer direct!
14 apr
Freelance Boekvertaler NL - Engels Autobiografische Stijl
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een boek over persoonlijke ontwikkeling dat autobiografisch is geschreven. Brontaal is Nederlands, doeltaal Engels (Brits). Totaal aantal woorden: 80.383    De juiste vertaler voelt haarfijn aan wat de sfeer en stijl van het boek is en kan…
30 mrt
Freelance Vertaler Nederlands - Duits Commerciele Tekst
Beste freelancers,    Voor een commerciële tekst die op Amazon gebruikt gaat worden ben ik op zoek naar professionele vertaler. De tekst bestaat uit 103 woorden en wordt in het Nederlands aangeleverd en dient naar het Duits vertaald te worden.    Als je mij kan helpen, dan zie ik graag je reactie met prijs per woord tegemoet.
29 mrt
Nederlandse Website Vertalen voor Franstalige Versie
Beste freelance vertalers,    Met mijn bedrijf, gericht op houtreparatiemiddelen voor de houtverwerkende industrie, sta ik voor de volgende stap: onze website/shop in een andere taal! Om onze (toekomstige) klanten in o.a. Franstalig België zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik kijken naar de mogelijkheden om de huidige website…
29 mrt
Toon meer