Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Gezocht

Geplaatst op:
20 juli 2010 11:32
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
1333
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:


Ik heb algemen voorwaarden in het Nederlands deze wilik graag in het Russich hebben totaal 1875 woorden graag prijs en mogelijkheden
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Pieter Pieter 20-07-2010
referentiesterren
1 referentie
Alexandra Alexandra 16-08-2010
Eefke Eefke 10-09-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Website Tekst Vertalen naar Duits
Beste freelancers,    Wij willen graag onze websitetekst laten vertalen naar het Duits. Het gaat om ongeveer 10.000 woorden, met diverse herhalingen er in.    Graag willen wij dit binnen 1 week (27 juli 2018) gereed hebben.  We zien je offerte hiervoor met belangstelling tegemoet.
20 jul
Beëdigde Tolk (Nederlands->Engels) 26 Juli 2018
Beste freelancers,    Voor het passeren van een koophuis bij de notaris hebben wij op 26 juli 2018 om 11.30 een beëdigde tolk nodig. De notaris is in Utrecht en de tolk moet van Nederlands naar Engels kunnen tolken.    Bij interesse en beschikbaarheid hoor ik het graag.
20 jul
Vertalingen van NL naar Duits van SEO en SEA Teksten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor onze marketing deskundige in NL tbv onze Duitse website SEO teksten en teksten tbv Adwords en FB campagnes kan vertalen.    Deze persoon moet wel een Duitse achtergrond hebben en als het even kan ervaring hebben met SEO en SEA teksten.    Graag een reactie bij…
16 jul
Gezocht: Beëdigd Tolk Chinees (Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Chinees-Nederlands) om te assisteren bij het passeren van een notariële akte (aankoop huis).    Locatie van het notariskantoor is Rotterdam. Datum van passering is 13 augustus 2018.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
16 jul
Vertalen Geboorte Akte en HIV Uitslag Nederlands - Arabisch
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn geboorte akte en een HIV uitslag laten vertalen van het Nederlands naar het Arabisch door een beëdigde vertaler.
16 jul
Vertalen van Financieel Rapport (Engels-Nederlands)
Beste freelancers,    Vertaling van een financieel en juridisch rapport van het Engels naar het Nederlands. 9000 woorden. Professionele vertaling van hoge kwaliteit vereist.    Translation of a financial- and legal-related report from English to Dutch. 9000 words. High quality specialist translation required.    Graag…
11 jul
Reiswebsite Vertalen van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die onze gehele website (maatwerkreizen naar Zuid-Amerika) van het Nederlands naar het Engels kan vertalen. Uiteraard kunnen wij een link toesturen bij interesse.    Graag ontvangen wij een offerte.
9 jul