Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Duits - Ned. gezocht voor technische leveringsvoorwaarden

Geplaatst op:
30 juni 2010 10:55
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
1098
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Voor het vertalen van onze leveringsvoorwaarden (verkoop, fabricage, montage en transport) vanuit het duits naar het nederlands zijn wij op zoek naar een vertaler die dit op korte termijn kan doen.
Het gaat om 5 pagina's tekst (getypt). Graag vooraf een offerte en een ervaring overzicht in de reactie of in je profiel.Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Pieter Pieter 30-06-2010
referentiesterren
1 referentie
Bart Bart 01-07-2010
Marion L. Marion L. 01-07-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Franstalige Man Gezocht voor Inspreken Korte Video
Beste freelancers,    Voor 2 korte introductievideo's voor onze reisorganisatie (1 minuut per video) zijn wij op zoek naar een Franstalige man die de video's in wilt spreken. Het is belangrijk dat Frans uw moedertaal is.    Het inspreken zal gebeuren met apparatuur bij ons op kantoor in Den Haag. U hoeft daarvoor zelf…
18 jun
Vertaler/Reviewer voor Nederlands-Chinees
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler/reviewer voor een tekst van 180 woorden vanuit Nederlands naar Chinees. Het betreft een vertaling van productnamen/specificatie op het gebied van lingerie en mode.    Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.
12 jun
Tolk Nederlands - Deens (29 juni, Haarlem)
Beste freelancers,    Opdracht: Tolk Nederlands-Deens tijdens meeting op 29 juni a.s.    Wij zoeken iemand die vloeiend Nederlands en Deens spreekt en vanuit daar kan aanschuiven tijdens een teammeeting op 29 juni a.s. in de omgeving Haarlem/ Amsterdam.    Graag een reactie.   
12 jun
Vertaling Duits naar Nederlands voor Ondertiteling
Beste freelancers,    De opdracht betreft het volgende: vier Duits gesproken interviews van ca. 3 minuten per video vertalen naar het Nederlands voor ondertiteling.    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
8 jun
Duitse SEO Teksten Schrijven Duitstalige Websites
Beste freelancers,    Opdracht: SEO teksten schrijven voor Duitstalige websites voor de verkoop van haagplanten en vaste planten.    Voor onze Duitstalige websites zoeken wij een native Duitstalige schrijver/schrijfster voor het schrijven van een aantal SEO teksten. Het betreft het herschrijven van categorie- en productteksten…
6 jun
Artikelen SEO Vertalen van NL naar DU
Beste freelancers,    Het gaat om de vertaling van vele artikelen, pagina’s, en mogelijk boeken. Een grote opdracht die vanwege blijvende vernieuwingen langdurig werk op zal leveren.    Vereist:  -Duits als moedertaal  -Goed zijn in Nederlands    Grote pluspunten:  -Kennis van SEO (Het is belangrijk…
6 jun
Vertaling van Rapport van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Ik heb 3 rapporten van het middelbaar onderwijs die vanuit het Nederlands naar het Engels vertaald moet worden.    Het zijn minder dan 100 woorden en ik heb 1 exemplaar van de vertaling nodig.  Ik heb de vertaalde documenten nodig voor inschrijving in buitenlandse universiteit. Een beëdigde vertaling…
3 jun