Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verpakkingsontwerper gespecialiseerd in inlay design

Opdracht ID: 53608

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-08-2023
Reacties: 2
Locatie: Delft, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Mijn naam is Mika.

Voor de lancering van ons eigen ontworpen product streven wij naar de creatie van een professionele doos met inlay (insert).

Het concept bevat een kartonnen inlay die de diverse stalen onderdelen op hun plek houdt en beschermt. Deze inlay zal vervolgens geplaatst worden in een eenvoudige postdoos met ons logo erop. Gezien de verschillende dielines zal deze inlay complex kunnen worden. Een bijkomend voordeel zou zijn als het installatiemateriaal en de handleiding op een nette wijze in de inlay kunnen worden opgeborgen. De opdracht is dus niet zozeer het grafisch ontwerpen van een verpakking, maar meer op een efficiënte wijze de onderdelen kunnen beschermen en opbergen in een doos.

Beschik je over ervaring in het ontwerpen van inlays? Heb je een goed technisch inzicht? En lijkt het je interessant om mee te helpen met een jong bedrijf? Laat van je horen! Een plus zou zijn dat we ergens op locatie concepten kunnen bespreken.

Met vriendelijke groeten,

Mika

3D tekenaars die hebben gereageerd (2)

Rik
Rik
21-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Alexander
Alexander
21-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance 3D en CAD opdrachten

Te maken DWG Bestanden - dakpannen

Geplaatst: 4 jul
Ben op zoek naar een CAD Tekenaar die DWG bestanden kan maken van dakpannen, zodat opdrachtgevers deze weer kunnen gebruiken in hun ontwerpen.  

Gezocht 3d designer

Geplaatst: 10 jun
Ik zoek een hele goede 3d designer die voor mij 3d printable modelen kan maken (telefonisch contact nodig voor uitleg) Na de opdracht wil ik het copyright hebben van de files.

Inrichten kale beneden verdieping bedrijfsruimte

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een binnenhuisarchitect die een bedrijfspand kan inrichten. Het gaat om een beneden verdieping van beide 250 m2 Benodigheden beneden verdieping: - Kleine lobby/ kassa - Bedrijfskeuken - lounche / eet gedeelte - Wc's In afwachting van de mogelijkheden.

3D filmpje maken van keuken en woonkamer

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, Wij willen een keuken overnemen van vrienden en willen daarom een 3d filmpje laten maken hoe dat er dan komt uit te zien en of het ook past. En we willen de woonkamer ook veranderen.

Freelance CAD-ontwerpproject

Geplaatst: 22 apr
Hi, We are looking for an experienced CAD designer to assist with the conversion of Stormtrooper armor components from STL files to editable CAD formats. The primary goal of this project is to transform existing 3D models sourced from STL files into CAD documents that provide versatility for further design modifications, prototyping, and potential manufacturing efforts.

Sketchup tekenaar freelance

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, I.v.m. de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Sketchup tekenaar die op freelance basis 3d tekeningen kan maken. De opdrachten bestaan uit het tekenen en renderen van complete interieurontwerpen voor de zakelijke markt voor kantoren. De ontwerpen zijn reeds uitgewerkt en de werkzaamheden bestaan alleen uit het tekenwerk. Het maken voor tekenwerk dat voor de aanbesteding…

Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocad

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocadformaat zetten om deze in te fresen in een werkblad. Ik verwacht dat het per wasbak 0,5 uur werk is. We starten met 1 wasbak als test. Basiskennis van Autocad volstaat.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht