Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verkoopproces Automatiseren via API (WooCommerce)

Opdracht ID: 49852

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-01-2022
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-01-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die me kan helpen bij het volgende:

Mijn bedrijfje is gevestigd op Bonaire en ik verkoop Games. Deze bouw ik in een online platform. Klanten spelen de game via een smartphone App. De verkoop doe ik via WooCommerce via mijn WP website.

Op dit moment moment is het proces als volgt:
Klant besteld één van de games, Ik ontvang een mail na de check-out. Ik genereer in het online platform een ticket (Username en password), Ik voer ticketgegevens in een gestandaardiseerde mail en verstuur deze naar de klant (de mails zijn game specifiek).
Aangezien het online platform een API koppeling biedt, moet dit proces ook automatisch kunnen.

Dus concreet zoek ik een functie die na check-out in WooCommerce via een API de ticketgegevens ophaalt en deze verstuurd naar de klant. (Ik heb nog geen plugin gevonden die dit doet)

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Webshop developers die hebben gereageerd (7)

Maurice
Maurice
11-01-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jurre
Jurre
11-01-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
11-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Johannes
Johannes
11-01-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
11-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Unikko
Unikko
12-01-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
12-01-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Headless Shopify Expert Gezocht

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een headless Shopify expert die ons kan helpen bij het onderhouden en de development van onze Shopify webshop. Belangrijk is dat jij verstand hebt van headless, want zo is de shop nu grotendeels opgebouwd. We ontvangen graag wat referenties. Ik hoor graag van jullie.

WooCommerce Data Verwerking

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Voor onze WooCommerce webshop met 1400 producten zoek ik iemand die voor elk product de producteigenschappen wil toevoegen. Alle beschikbare data staat reeds in de productbeschrijving, echter moet op productniveau als producteigenschap worden toegevoegd. Ik hoor graag van jullie.

Upgraden Webshop Woocommerce

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik heb een webshop en die wil ik finetunen maar heb net niet genoeg kennis hoe dit te doen. Ik zoek iemand die daarmee wil helpen. De webshop is gemaakt in WooCommerce. Ik wil zelf het beheer houden uiteindelijk en wil geen compleet nieuwe webshop. Daarvoor heb ik al teveel tijd geïnvesteerd en wil eigenlijk gewoon finetunen.  Budget moeten we even bespreken afhankelijk…

WooCommerce Koppelen met Postnl

Geplaatst: 30-12-2022
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig met het volgende: WooCommerce koppelen met Postnl waarbij het type product bepaald of de verzending aangetekend en verzekerd of niet moet zijn voor Nederland en België. Interesse? Reageer direct!

MyParcel toevoegen aan bestaande Webshop

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Ik wil graag MyParcel toevoegen aan een bestaande WooCommerce webshop. Heb je daar ervaring mee en wat zijn de kosten voor het instellen van verzendkosten met verzekering en zonder? Ik hoor graag van je.

WooCommerce Order Received Pagina Tracken

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Ik wil de WooCommerce order received pagina tracken met Google Analytics. Heeft iemand hier ervaring in?

Shopify Theme Customizen

Geplaatst: 29-11-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een gekochte theme naar een website die ik heb gezien die hetzelfde thema gebruikt. Graag een professional die bekend is met Shopify thema's en het aanpassen en customizen ervan. Thema koop ik zelf. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht