Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

UART Communicatie Opzetten in Lopend Project

Opdracht ID: 46571

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-02-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben in het verleden zelf een PCB laten ontwikkelen met een STM32H743ZI microprocessor voor een project om sensor signalen te verzamelen. Op deze PCB wordt een Banana Pi M64 geplaatst die alle data verzameld in een database en naar de Cloud stuurt. Tevens draait er een webserver voor lokaal dashboard.
De communicatie tussen de twee zou via SPI bus gaan maar achteraf bleek dat deze bus al in gebruik was door de CANbus. Het project is toen stil komen te liggen, nu zoeken we een freelancer die ons kan helpen met dit project.

De PCB is grotendeels al geprogrammeerd om alle verschillende signalen binnen te halen en ook de software op de Pi is gereed.
We willen het project weer oppakken en de communicatie over UART laten lopen. We zoeken in eerste instantie iemand die deze UART communicatie op kan zetten en de huidige functionaliteiten debuggen. Daarnaast de doorontwikkeling van de verschillende signaal ingangen. Het betreft dus een doorlopende opdracht van relatief kleine projecten.
  • 2x CANbus (bv J1939 motordata)
  • 5x analoog (0..10V of 4..20mA)
  • 4x digitaal (bv pulse flowmeters, rpm speedsensoren)
  • 2x relais uitgang (aansturen externe apparaten)
  • 2x USB

Ben jij de hulp die wij zoeken, reageer dan via Hoofdkraan.nl

Freelance technici die hebben gereageerd (2)

Arnoud
Arnoud
11-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Onno
Onno
12-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance beheer en techniek opdrachten

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Geplaatst: 2 nov
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Geplaatst: 23 okt
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…

EPA W/U adviseur

Geplaatst: 28 sep
Beste freelancers, De EPA adviseur neemt zelfstandig woningen en of bedrijfspanden op en levert een energielabel rapport. De adviseur wordt per opdracht betaald. 

Technische tekening

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Voor een school opdracht moeten we een opdracht maken voor solidworks. Hier moeten we tolleranties aanzichten afmetingen oppervlakteruwheden geometrische toleranties toevoegen aan tekeningen.  In de bijlage staat de opdracht.  Kunt u ons hierin helpen? Dan horen wij dit graag!

Sitemaps instellen, daarna meer mogelijk

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik wil mijn sitemaps goed ingesteld hebben en daarna mogelijk meer. Ik wil snel aan de slag dus ik hoor graag wat je hiervoor rekent.

Imac update om traagheid te herstellen

Geplaatst: 7 mei
Beste freelancers, Mijn IMac uit 2010 is extreem traag. Wie denkt hier wat aan te kunnen doen en wat zou dat kosten? Omgeving Zutphen.  

Gezocht: Video's, licht en geluid Operator tijdens event

Geplaatst: 14 apr
ik zoek iemand die de video's, licht en geluid kan bedienen tijdens een Artist-Talk / Performance in Westerpark studio, Amsterdam. 30 april (13.00-17.00). we beginnen met klein vergoeding van 55, - maar omdat we het elke maand willen organiseren, willen we de fee ook laten groeien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht