Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Overige Management & Organisatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Turkssprekende Mobiliteitsexpert

Opdracht ID: 33129

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 05-02-2018
Reacties: 0
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 05-02-2018
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar de leukste Turkssprekende – Mobiliteitsexpert!
Woon jij centraal gelegen in het land, ben je pro-actief en beschik je over een sterk analytisch inzicht? Ben je de Turkse taal machtig en denk je graag in kansen en oplossingen en werk je op ZZP-basis? Dan bieden wij je een mooie freelance opdracht aan als Mobiliteitsexpert!
 
Klantcontact en ruimte voor eigen input
Wij begeleiden de re-integratie van medewerkers op alle niveaus in organisaties. Als Mobiliteitsexpert word je aangestuurd door de Regiomanager en hieraan rapporteer je ook.
 
Je focus ligt op het begeleiden en coachen van (dreigend) arbeidsongeschikte werknemers naar ander, passend werk op effectieve wijze. Dit realiseer je met behulp van maatwerk trajecten op het gebied van re-integratie, E-assesments, Coaching en Outplacement. Daarnaast zal je veel klantcontact hebben op het gebied van relatiebeheer, voorlichting en advies. Het is dus erg belangrijk dat je zelfstandig en doelgericht kan werken en dat je stevig in je schoenen staat.
 
Wat bieden wij jou?
  • Een opdracht van in eerste instantie 6 maanden, bevalt de samenwerking dan verlengen we deze;
  • Flexibel inzetbare uren, aansluitend op de wensen en behoefte van onze klanten;
  • Een uurtarief op basis van relevante werkervaring;
  • Hoge mate van zelfstandigheid;
  • Een zakelijke laptop en telefoon gedurende de opdracht;
  • Een fijne, informele werkomgeving!
 
Naast sociaal en besluitvaardig heb jij een…
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding m.b.t. casemanagement, bezwaar en beroep of verzuimmanagement (Pré);
  • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid en Arbeidsrecht;
  • Een goede kennis van de zowel de Nederlandse als de Turkse taal in woord en geschrift;  
  • Zelfstandige en daadkrachtige werkhouding;
  • Goede beheersing van Microsoft office en Windows;
  • Rijbewijs en beschik je over eigen vervoer.
 
Omdat jij processen snel snapt, en zorgvuldig werkt, ben je in staat het overzicht te houden in het werk en dit tot op detailniveau goed uit te voeren. Bovendien ben je proactief in het doel van voorstellen en beschik je over een creatief brein. Enthousiasme en meedenken worden vereist!
 
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto en je beschikbaarheid. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
 
Wij horen het graag.

Let op: door te reageren op deze opdracht geeft u ons toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze opdracht. Acquisitie naar aanleiding van deze opdracht wordt niet op prijs gesteld.

Freelance manager opdrachten

Logistiek Opdracht

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Iemand met logisitek ervaring die een opdracht voor mij kan helpen met maken (budget te maken en het proces kent) Budget 100-150

E commerce / shopify / social adds

Geplaatst: 22-07-2023
Beste freelancers, Ik ben al een tijdje bezig met shopify stores en zoek iemand ter ondersteuning.. Ik doe het alleen maar i.v.m. mijn andere werk kan ik niet altijd al m'n aandacht erop richten. Denk aan het maken van social adds verwerken van orders etc. Lijkt het jou leuk om met mij samen dit avontuur aan te gaan ? Stuur me dan een berichtje!

Bedrijfs aanpassen criteria gemeente amsterdam

Geplaatst: 14-07-2023
Beste freelancers, Bedrijfsplan voor een vergunning aanvraag in Amsterdam. Het voorbeeld voor opbouw een inhoud is al bekend. Het moet alleen voldoen aan juiste criteria en dit staat allemaal op de website van de gemeente.

Ondernemingsplan schrijven (zorg/welzijn)

Geplaatst: 23-03-2023
Beste freelancers, Als ondernemer ben ik van plan mij nog verder te verdiepen in de branche waarin ik al 8 jaar werkzaam in ben. Namelijk het op poten krijgen van een begeleid woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren komen uit detentie of dreigen uit het zicht van de autoriteiten te verdwijnen. Wij willen deze jongeren begeleiden en laten participeren en handvaten te bieden voor in…

PowerPoint presentaties omzetten naar nieuwe huisstijl

Geplaatst: 03-04-2023
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het omzetten van PowerPoints, die worden gebruikt voor de opleidingen en trainingen, naar onze nieuwe huisstijl. We hebben daarvoor een nieuwe tool/functionaliteit Slidebuilder in PowerPoint, waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Wat moet er gebeuren? Elke bestaande presentatie moet opnieuw worden opgebouwd in PowerPoint…

Programma Manager Gezocht

Geplaatst: 06-03-2023
Beste freelancers, Ik zoek een nauwkeurige en flexibele enthousiasteling die het leuk vindt om (samen met mij) het contact te onderhouden met studenten en opleiders, locaties te boeken en de digitale leeromgeving te beheren. De taken zijn afwisselend en niet moeilijk, want goed omschreven en gestandaardiseerd. Inzet ca 8 uur/week, op afstand, budget € 25-40/uur. Interesse? Reageer direct!

Operationeel Manager voor Ecommerce Shop

Geplaatst: 06-01-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn e-commerce brands ben ik op zoek naar een freelance operational manager. Het zal in beginsel gaan om ongeveer 20 uur per week. Alle processen die wekelijks gedaan moeten worden zijn in kaart gebracht met bijbehorende KPI's. Hierbij kan je denken aan: - Aansturen personeel (klantenservice) - Zorgen voor conversieanalyses - Zorgen dat voorraad altijd up to date…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht