Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

TikTok Content Editor Gezocht

Opdracht ID: 52598

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 feb
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een professionele editor met expertise in het creëren van korte inhoud en uitgebreide kennis van het TikTok-algoritme om ons content agency te versterken. Als editor ben je verantwoordelijk voor het bewerken en polijsten van korte inhoud, inclusief videomateriaal voor TikTok, sociale media berichten, e-mail nieuwsbrieven en blogartikelen. Je werkt nauw samen met ons team van schrijvers en ontwerpers om ervoor te zorgen dat onze inhoud geoptimaliseerd is voor maximale betrokkenheid en bereik op TikTok en andere sociale-mediaplatforms.

Belangrijke kwalificaties voor deze functie zijn onder andere: bewezen ervaring in het creëren van boeiende korte inhoud voor sociale-mediaplatforms, met name TikTok, diepgaande kennis van het TikTok-algoritme en beste praktijken voor het creëren van inhoud op het platform, expertise in het bewerken en polijsten van korte inhoud, uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken met schrijvers, ontwerpers en andere teamleden.

Als je een ervaren editor bent die gepassioneerd is over het creëren van boeiende korte inhoud en een diep begrip heeft van het TikTok-platform, horen we graag van je. Stuur ons alsjeblieft jouw cv, portfolio en uurtarief voor overweging.

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht.

Geplaatst: 20 mrt
Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht. Ik wil graag mijn bestaande tattoo op onderarm verder uitbreiden met zonnebloemen, vlinders en fresia. Meer info en foto’s op aanvraag.

Ervaren DTP-er met gevoel voor vorm gezocht

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor 1 week vervanging van desk top publisher

Hulp gezocht voor bouwen online aanvraagformulier bv Jotform

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancer,  Ik zoek iemand die een online aanvraagformulier kan bouwen in bijvoorbeeld Jotform. Budget afhankelijk van de mogelijkheden. 

Luxe Premium Chocolade Verpakking Ontwerpen

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij hebben een nieuwe premium chocolade ontwikkeld. Hebben ook reeds een logo. Gebruiken alleen verpakkingen met hexagon vorm. Moeten nu grafisch ontwerp ontwikkelen voor de verpakkingen. Interesse? Reageer direct!

Ontwerp zegelring gravure

Geplaatst: 20 mrt
Onlangs heb ik een zegelring gekregen, ik zou deze graag willen graveren. Ik zou graag een ontwerp willen wat uniek en tijdloos is. Als dit mogelijk is bespreek ik graag de mogelijkheden en kosten met u. Ik heb als totaal bedrag rond de 300 euro in gedachten, hopelijk is dit mogelijk. Met vriendelijke groeten, Valentijn Bruggeman

Prentenboek voor Mensen met Dementie

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de illustratie voor mijn prentenboek kan waarmaken. Het gaat over een boek voor mensen met dementie en bevat o.a. tien beroepen. De schets is er al! Hopelijk kan je mij helpen. Enkel online communiceren wegens wisselende werkuren.

Illustratie van Opengewerkte Koeltoren

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die voor promotie een koeltoren open gewerkt kan tekenen. In die koeltoren zit een pakket PVC lamellen en die recyclen wij en ik wil dit illustratief duidelijk maken. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht