Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties

Tekeningen van Magische Fee voor Nieuw Kinderboek

Opdracht ID: 49498

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 10
Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers,

Ik ben op dit moment bezig met het schrijven van een kinderboek voor peuters en kleuters. Hiervoor ben ik op zoek naar een illustrator die de bijbehorende illustraties kan maken. Het boek is "sprookjesachtig" en gaat over een magische fee die in de spiegel andere wezens ontmoet.
De verwachting is dat ik ca. 20 tot 25 illustraties nodig heb, daarnaast wil ik ook graag een tekening voor de kaft en achterkant. De tekeningen wil ik graag in sprookjesachtige stijl en full colour.

Wie kan mij hiermee helpen? Reacties met voorbeelden en prijsindicaties zie ik graag tegemoet.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (10)

Carlijn
Carlijn
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
caroline
caroline
24-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
ymke
ymke
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
nicky
nicky
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Tilleke
Tilleke
24-11-2021
15 referenties
Gemiddelde score
9.9
Melanie
Melanie
24-11-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Adam
Adam
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Maaike
Maaike
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Maartje
Maartje
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Pepijn
Pepijn
24-11-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Landelijke Vogelvluchttekeningen van Gebouwen in Landschap
Geplaatst: 30 nov
Beste freelancers, Het gaat om een aantal (minstens 6) landschappelijke vogelvluchttekeningen van reële gebouwen in een landschap. Van twee tekeningen heb ik reeds een technische weergave c.q. schets (zie voorbeeld) van de situatie maar die zijn als illustratie in een boek minder fraai. Van een derde tekening (kapel) in een middeleeuws landschap heb ik wel de componenten die in de tekening terug…

Drie Illustraties Maken in Pop Art Stijl / Wpap
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een illustrator die ons kan helpen met 3 tekeningen. We willen graag een tekening van een vogel, een vis en een hond, deze tekeningen willen wij in de van Pop art style/ Wpap. We willen de beelden ontvangen in EPS en uitsluitend rechtenvrij.  Kan jij ons helpen? Reageer dan met voorbeeldwerk.

Illustrator Gezocht voor Tekeningen in Nieuw Boek
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben voor mijn nieuwe boek op zoek naar een illustrator die een aantal tekeningen kan maken om het verhaal dat ik schrijf bij te staan. Het betreft een psychisch verhaal gericht op volwassenen. Het exact aantal illustraties is mede afhankelijk van de prijs en zou ik graag in overleg bepalen.  Kan jij mij hiermee helpen, reageer dan met een prijs per tekening.

Illustrator Gezocht voor Kinderboek met Outdoor Thema
Geplaatst: 27 nov
Beste freelance illustratoren en outdoor liefhebbers, Met veel plezier heb ik in de afgelopen maanden gewerkt aan een prentenboek over een avontuur in de bergen. Het betreft een boek voor ouders en kinderen (4-7 jaar) die houden van het outdoor leven, vakanties in de bergen, wandelen en wintersport. Het manuscript is met enthousiasme ontvangen door een uitgever, maar het verhaal moet nu nog verder…

3D Illustraties van Verkeerssituaties voor Examens
Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een 3D tekenaar die ons kan helpen met het tekenen van verkeerssituaties. We willen de tekeningen inzetten voor het CBR theorie examen. Het gaat om ca. 400 tekeningen. Wie kan ons hiermee helpen? Reacties met voorbeelden zien wij graag tegemoet.

Eenvoudige Tekeningen voor Kinderboek (2-4 jaar)
Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die mij kan helpen met het maken van eenvoudige tekeningen voor mijn nieuw uit te geven kinderboek. Een uitgeverij heb ik reeds gevonden en het boek is bijna klaar, alleen de tekeningen ontbreken nog. Het boek is gericht op peuters en kleuters van 2 tot 4 jaar oud, daarom wil ik de tekeningen eenvoudig houden. Ben jij de illustrator die tekeningen kan maken…

Toon meer