Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekening van een Hand Carwash

Opdracht ID: 53097

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 1
Locatie: Rijswijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Goedenavond ,

Graag zou ik een tekening willen laten maken het gaat om het volgende:

Het gaat om het tekenen van een hand auto carwash dus zonder rollover machine ik heb een aantal foto's van de ruimte alleen de exacte meters nog niet.

Ook wil een een soort moderne kantine lounge erbij willen hebben waar de klanten een een kop koffie en broodje kunnen kopen of verkrijgen, het moet een soort koffie broodjes zaak worden

Ik heb ook een foto bijgevoegd. Het is 100% casco u kunt het zo indelen naar u inzicht, u kunt de muren recht van de foto ook eruit slopen om de kantine bijvoorbeeld groten te maken. 

U kunt me altijd bellen bij vragen.

Met vriendelijke groet,
Dilshad 

3D tekenaars die hebben gereageerd (1)

Freddy
Freddy
23-05-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1

Freelance 3D en CAD opdrachten

Software ondersteuning voor 3D geprinte ecowoning (o.a.klei)

Geplaatst: 3 apr
Beste freelancers, Een startend bedrijf dat 3D geprinte ecowoningen gaat neerzetten (ecohousing met klei of geopolymeren) zoekt iemand die goed is in het ontwerpen/aansturen van 3D printers, met name op basis van bestaande architecten ontwerpen. We gaan komende maanden – samen met enkele partners - een soort proof of concept doen, met 1 huis verkleinde schaal en 1 huis op ware grootte. Wat daarna…

Opmaken van product 3dModel

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het invullen van een 3dmodel ( .stp bestand ) . Instellen belichting invullen van het materiaal en display etc.  Bij voorkeur in 3dsmax.

CAD Tekeningen Omzetten naar 3D Render

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het omzetten van CAD-tekeningen naar realistisch-uitziende 3D renders. Wij ontwikkelen en handelen in scooteronderdelen. We zijn bezig met de website, er zijn nog geen foto's van de onderdelen. Om toch vast aan de slag te gaan met pre-orders, willen we CAD-tekeningen laten omzetten naar realistische 3D-renders voor op de website. Budget:…

Wijnkast Ontwerpen in 3D

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn wijnkast ontwerp kan omzetten in een 3D ontwerp. Mag in Sketchup of een ander programma. Interesse? Reageer direct!

Tekenaar voor Subsidie Aanvraag

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor het maken van technische tekeningen t.b.v. aanvraag subsidie. Budget bespreekbaar. Omgeving Driebergen. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

3D Tekenaar Gezocht uit West Brabant

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een persoon die vanaf een voorbeeld een 3D-tekening kan maken. Graag uit de regio West Brabant. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht