Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekenaar/Ontwerper/Cartoonist/Illustrator gezocht

Opdracht ID: 14778

Budget: € 85 tot € 300
Geplaatst: 23-11-2013
Reacties: 4
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-12-2013
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Ik zoek een tekenaar die een mooie, beetje vrolijke maar ook strakke, tekening kan maken van een conceptontwerp die al bestaat. Het gaat om een klein, maar leuk klusje waar een idee achter zit. Uiteindelijk wordt de tekening gebruikt als kerstkaartontwerp dit jaar, gewoon voor eigen gebruik.

Het is een vrij eenvoudig concept, waar een simpele, japansachtige teken style op zijn plaats zou zijn. Gewoon zwart wit (misschien een beetje rood), maar kwaliteit. Dikke lijnen, geen shading of zo. Gewoon strak. Kijk naar het concept in de bijlage en wordt het idee veel duidelijker.

Het gaat om de Chinees karakter voor "denk aan" leuk verwerken in een "smiley" of sneeuwman, met een "gedachte wolk", waarin de chinees karakter voor "vrede" tervoorschijn komt. (De "denk aan" karakter ziet er op zichzelf al een beetje uit als een lachend, tevrede mannetje, dus zo begon het idee!) Verder mag er misschien een Santa Claus muts op de hoofd van de smiley/sneeuwman. That's it. ...Maar het moet wel origineel en leuk eruit zien. Een beetje comisch/"cute", een beetje vrolijk, een beetje "dromerig happy buddah" achtig, maar vooral eenvoudig/leuk/modern. 

Graphisch (met de computer) of hand getekent maakt niet zoveel uit als het eind product maar in een format is die de drukker kunt gebruiken (gewoon jpeg bijvoorbeeld), en die vergroot/verkleind kan worden zonder velies van kwalieteit. Schrik niet van de Chenese characters. Het valt mee, je zult het zien.

Als je de hele kerst kaart kunt ontwerpen, des te beter. Aan de binnenkant gewoon twee worden (Think Peace), maar niet in "Times New Roman". Een leuke font of jouw eigen handschrift, als het maar een mooi geheel wordt. Aan de achterkant misschien een korte text, verwerkt in een leuke formaat (misschien iets die de gedachtewolk ontwerp herhaalt -- zeg maar text áls gedachte wolk . . . wie weet, bespreekbaar... ik sta open voor ideeen). De tekst achterop zal in ieder geval als uitleg dienen voor het ontwerp, en ik kan hem schrijven/opsturen (in het Engels).

Uiteraard ook jouw naam erop als tekenaar.

Leuk als je en examplaar van je werk vooraf kunt laten zien. 

Met dit idee, en jouw talent kunnen we misschien iets leuks maken voor kerst.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (4)

Marielle
Marielle
23-11-2013
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Joost
Joost
23-11-2013
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Maud
Maud
23-11-2013
0 referenties
Gemiddelde score
Erwin
Erwin
23-11-2013
19 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht