Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekenaar / Illustrator

Opdracht ID: 53768

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 sep
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 sep
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelance Tekenaars,

Ik ben momenteel op zoek naar een getalenteerde illustrator of tekenaar voor een opwindend project: het ontwerpen van een doorsnede van een woning met focus op enkele duurzame-energie installaties.

Ons doel is om een visueel aantrekkelijke representatie te creëren van deze woningdoorsnede, waarbij we de duurzame-energie aspecten op een informatieve en inspirerende manier in beeld brengen.

Volgende installaties zouden we graag in de tekening laten opnemen:

- Single split airco
- Multisplit airco
- Monoblock airco
- Warmtepompboiler
- Zonnepanelen
- Thuisbatterij
- Laadpaal voor auto's


Als je geïnteresseerd bent in dit project en denkt dat je de juiste persoon bent voor de klus, ontvangen wij graag je portfolio en een kort overzicht van je ervaring. We kijken ernaar uit om met een getalenteerde tekenaar samen te werken om dit project tot een succes te maken.

Gelieve je reactie voor 08/09/2023 in te dienen. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien uit naar jouw creatieve bijdrage aan dit opwindende project.

Met vriendelijke groet,

Jelle

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (2)

ymke
ymke
07-09-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Freddy
Freddy
08-09-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1

Freelance ontwerp opdrachten

E-Boek laten maken van een Word bestand

Geplaatst: 5 dec
Beste freelancers, Ik heb mijn boek gemaakt in een WORD-bestand. Nu wil ik mijn WORD-bestandsboek laten omzetten naar een E-Book (e-pub-bestand) zodat mijn e-book op alle mogelijke verschillende apparaten en e-readers kan worden gelezen. Let op1: Mijn boek bestaat alleen uit afbeeldingen. Ik heb foto's gemaakt van oude brieven. En deze foto's heb ik in WORD geplakt en er een prachtig boek…

Designer Gezocht Voor' Stoere' Meditatie Afbeeldingen

Geplaatst: 4 dec
Beste freelancers, Wij zijn bezig met de ontwikkeling van meditaties voor een overkoepelende app. We zoeken een getalenteerde freelancer die in staat is om een stijl voor alle meditatie afbeeldingen te ontwerpen. In de eerste instantie gaat het om 8 afbeeldingen (en eventueel een overkoepelende afbeelding) De focus ligt op het creëren van een visuele ervaring die zowel krachtig als rustgevend…

Poster rolstoel

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Voor de opleiding verpleegkunde heb ik een korte creatieve opdracht die gedaan moet worden, namelijk een poster via canva maken. De poster zal ik gebruiken bij het geven van voorlichting over valpreventie (rolstoel op de rem zetten bij het opstaan voor de wasbak/spiegel en bij het bukken. De poster moet afbeeldingen hebben die duidelijk maken hoe de rolstoel op de juiste manier…

Formulier maken

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Ik wil een "scan formulier" laten maken. Het formulier/oplossing moet het volgende kunnen: - ruimte voor algemene tekst, uitleg tekst bij de vragen, op basis van het gegeven antwoord een tekst resultaat "bij voorbeeld goed geregeld" - Vervolgens moet er een "advies rapport" (samenvatting van de resultaten) plus aanbeveling gemaakt worden op basis van…

Pdf logo omzetten

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een pdf logo kan omzetten naar verschillende files voor website gebruik.

Powerpoint specialist gezocht!

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een specialist is het maken van Powerpoint templates. De huisstijl van onze klant staat vast en moet doorvertaald worden in flyers, offerte opmaak, een presentatie, LinkedIn posts, een nieuwsbrief etc... Maar op een manier zodat de klant alles later zelf kan aanpassen invullen. Er is nog geen budget of iets dergelijks maar wij hebben zelf de kennis niet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht