Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekenaar Gezocht voor Boekcover

Opdracht ID: 52624

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28-02-2023
Reacties: 8
Locatie: Landsmeer, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10-03-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een tekenaar voor het maken van een cover voor mijn boek over krijgers. Het is het derde deel van de reeks. Bij interesse stuur ik de covers van de eerste 2 delen toe.

1. De cover moet qua grootte (16-24) overeen komen met deel 1 en 2. Ook qua opzet en stijl moet er een verband inzitten. De rug is ongeveer 1,6.
2. De over mag lichter dan de eerste 2 delen, die tamelijk donker zijn. Het mag iets realistischer, om te voorkomen dat het op een kinderboek of stripboek gaat lijken.
3. De bedoeling is dat op de voorkant de krijgers beschreven worden. Verder hebben ze qua kleding middeleeuwse kledij aan (leren tuniek?) en dragen zwaarden.
4. Beschrijving van de 7 krijgers:
- Een boogschutter, dus met pijl en boog uitbeelden. Bruin krullend haar. Half lang. In het midden??
- Kaal. Draagt op elke borst een verticale riem met daarop geplakt 3 werpsterren. 6 totaal dus.
- Draagt op elke borst een verticale riem met daarop geplakt 3 werpsterren. 6 totaal dus. Donkerbruin kort haar. Harde uitstraling.
- De kleinste van het stel. Blond lang haar, vrolijk. Lacht altijd.
- Lang blond haar. Opvallende jukbeenderen.
- Donker krullend half lang haar en een grote snor.
- Kalend. Een reus, wat groter dan de rest en gespierd en een grote snor.
5. De bedoeling is om de cover druk klaar in het systeem van de uitgever klaar te zetten.
6. Tijdplanning: z.s.m.
7. De tekst voor de achterflap lever ik aan.
8. Desgewenst stuur ik ook het manuscript op, zodat je een betere indruk hebt.

Ik kan geen afbeeldingen als voorbeeld op deze site plaatsen, die kan ik natuurlijk wel apart via mail aanleveren. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Tilleke
Tilleke
28-02-2023
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Freddy
Freddy
28-02-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Lucas
Lucas
28-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Aniel
Aniel
28-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Catherine
Catherine
28-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Joost
Joost
28-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Lars
Lars
01-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
melvin
melvin
06-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustrator voor kinderboek

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor een kinderboek ben ik opzoek naar een digitale illustrator in kawaii stijl. De vormgeving van de personages liggen in grote lijnen al klaar. Denk jij graag mee in het ontwerp? En weet jij verschillende emoties op een eenvoudige en kleurrijke manier over te brengen? Stuur mij een bericht en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Met vriendelijke groet, Lisa

Website illustraties

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Momenteel zijn wij bezig de website vorm te geven van ons nieuwe bedrijf. Als onderdeel van die website willen we graag een aantal illustraties laten maken; bijv twee poppetjes die ons representeren, iconen van onze "values", een samenvattende visual van de services die we bieden etc. Stijl: simpel, trendy, uniek, maar wel realistisch. Inhoud van de richting van de illustraties…

Gebarentaal kaartjes

Geplaatst: 23 apr
Beste, Ik ben op zoek naar iemand die gebarentaal kaartjes zou kunnen maken in een korte periode. gebarenkaartjes waar de schoolgebaren op staan zoals, Stil, fluisteren, meer, minder, evenveel, rekenen. op een leuke en interessante manier. 

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Fine line illustratie voor geboortekaartje

Geplaatst: 11 apr
We willen graag een illustratie laten maken om op het geboortekaartje van ons eerste kindje te laten zetten. We hebben een idee in ons hoofd en we zoeken iemand die dat goed op papier kan zetten. Het gaat om een eenvoudige en abstracte fineline / single line tekening van onze hond die naast een wiegje of een kleine baby zit/ligt. Budget is in overleg, ik heb ook geen idee wat gebruikelijk is voor…

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Arbeidsovereenkomst in stripvorm

Geplaatst: 16 apr
Beste, ik ben op zoek naar een illustrator die ons op korte termijn kan helpen met het uitwerken van een arbeidsovereenkomst in stripvorm van 1 of (max) 2 pagina's. Deze strip is bedoeld voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt ofwel een licht verstandelijke handicap en die te vaak een arbeidsovereenkomst ontvangen (waar honden geen brood van lusten). Op deze manier willen we ze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht