Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk

Technisch Vertaler Russisch Gezocht (EN-RU en RU-EN)

Opdracht ID: 48648

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 23-08-2021
Reacties: 0
Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 23-08-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Gezocht: technisch vertaler Engels - Russisch en Russisch - Engels.
Ervaring bij ingenieursbureau's: bestekken, project beschrijvingen en contracten.
Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.

Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance vertaalopdrachten

Vertaling van Roman Nederlands-Engels
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik ben als schrijver/kunstenaar op zoek naar iemand die een literaire roman van het Nederlands naar het Engels zou kunnen vertalen. Het boek telt ongeveer 24.000 woorden. Een Engels native speaker heeft mijn voorkeur. Graag tarief per woord vermelden in offerte. Heeft u interesse? Dan zie ik uw offerte graag tegemoet!

Indonesische Legalisatie Brief Vertalen naar Engels
Geplaatst: 11 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler. Het gaat om een brief betreffende legalisatie geboortebewijs van Indonesisch vertalen naar Engels. Betreft 1 pagina. Kan ik bij interesse toesturen. Ik zie bij interesse graag een offerte tegemoet.

Verpakkingen Vertalen Engels - Duits
Geplaatst: 30-12-2021
Beste freelancers, Ik zoek iemand die teksten op verpakkingen kan vertalen van het Engels naar het Duits. Gaat om een redelijk aantal artikelen.  Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Vertaling Website van Nederlands naar Engels
Geplaatst: 21-12-2021
Beste freelancers, Ik heb een website in het Nederlands en wil die ook in het Engels aanbieden. Het gaat om een kleine website, in totaal betreft het 833 Nederlandse woorden. Kan jij mij daar mee helpen? Reageer dan nu!

Freelance Vertaler Gezocht voor Vragenlijst NL naar Engels
Geplaatst: 13-12-2021
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het vertalen van een vragenlijst bestaande uit circa 60 vragen, van het Nederlands naar het Engels. Naast de vragen dient ook de bijbehorende content aan de hand van de uitslag van de vragenlijst vertaald te worden. Ben je beschikbaar en kan je naar correct Engels vertalen? Reageer dan direct!

Product Vertaling voor Webshop van Nederlands naar Duits
Geplaatst: 11-12-2021
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance vertaler voor onze webshop. Het gaat op product vertalingen in de LED branche, van Nederlands naar Duits i.v.m. Amazon.de. Uurloon is in overleg aan te passen. Interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag je reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website Vertalen van Engels naar Nederlands (Multilanguage)
Geplaatst: 10-12-2021
Beste freelancers, Wij hebben een Engelstalige platform bestaande uit 3/4 pagina's inclusief een menu. Dit platform willen we ook in het Nederlands en  eventueel in andere talen laten vertalen, het is de bedoeling dat de tekst direct goed werkt op onze Wordpress website (Woocommerce plugin) en zorgt voor de juiste SEO optimalisatie.  Als je interesse hebt en ons hiermee kan…

Toon meer