Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Technical SEO Copywriter (Vloeiend in Engels)

Geplaatst op:
26 augustus 2019 17:25
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
40370
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een technische SEO-copywriter voor een opdracht van +/- 15 uur. De opdracht omvat het schrijven van nieuwe SEO-inhoud en het bijwerken van enkele van onze bestaande webpagina's in het Engels. Onze internationale webpagina heeft een boost nodig met nieuwe, relevante en bijgewerkte SEO-inhoud om ons terug te brengen naar de top van de Google-vermeldingen.

Onze website bevat technische inhoud over legionella- en koper-zilverionisatie. Enige technische kennis is vereist. Desalniettemin zullen we de sleutelwoorden en de invoer voor de pagina's verstrekken.

Heeft u creatieve / nieuwe ideeën om onze SEO anders te verbeteren? Vertel het ons en we kunnen de opdracht mogelijk verlengen.

Ben je beschikbaar? Kunt u een prijsindicatie geven? Laat het ons weten (bij voorkeur je reactie in het engels).


-- English --

Dear Freelancers,

We are searching for a technical SEO copywriter for a +/- 15 hrs assignment. The assignment includes writing new SEO content and updating some of our existing webpages in English. Our international webpage needs a boost with new, relevant, and updated SEO content to bring us back to the top of the Google listings.

Our website includes technical content on Legionella and copper silver ionisation. Some technical knowledge is required. Nonetheless, we will provide the keywords and the input for the pages.

Do you have creative/new ideas to improve our SEO otherwise? Please do tell and we might be able to extend the assignment.

Are you available? Could you provide a price indication? Please let us know!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Liselore Liselore 27-08-2019
referentiesterren
3 referenties
Jet Jet 26-08-2019
referentiesterren
4 referenties
Karin Karin 26-08-2019
referentiesterren
1 referentie
Marcel Marcel 27-08-2019
Casper - Casper - 28-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Specialist voor Langere Samenwerking
Beste freelancers,    Ben je op zoek naar vaste inkomsten per maand en wil je meegroeien met een bureau dat werkt voor A-merken? Dan hebben we een interessant voorstel voor je.    Ons online marketing bureau groeit, ook in deze tijden. Zoekmachine optimalisatie is een vast onderdeel van ons dienstenpakket. We zoeken nu naar een…
2 jun
Expert in On-page SEO Optimalisatie
Beste freelancers,    Voor mijn SEO agency ben ik op zoek naar marketeers met ON-page optimalisatie ervaring. Door snelle groei is het mogelijk om structureel nieuwe opdrachten te krijgen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
Keyword Research voor SEO Copywriters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een keyword researcher die voor blog artikelen een onderwerp kan bedenken met bijbehorende relevante keywords. Deze gegevens worden naar copywriters gestuurd en op basis hiervan schrijven zij hier een bijpassend blogartikel voor.    Goed om vooraf te melden; het is niet nodig om concurrentie…
28 mei
SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires
Beste freelancers,    Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen.    De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte…
18 mei
Online Marketeer voor een Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 mei
SEO en Content Creation Website B2B
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter.    Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is…
14 mei
SEO Teksten voor Website Evenementen Sector
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website.  Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia.    Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.
13 mei