Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tattoo Ontwerp Karper met Grote Glimlach

Geplaatst op:
27 januari 2019 08:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
37671
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 100
Locatie:
Maassluis, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een tattoo kan ontwerpen.

Ik wil een tattoo ontwerp van mijn overleden Oom. Hij hield van vissen op karper, gegrilde kip en z'n flesje bier en zag hem altijd met koptelefoon op. Hij had zo'n bandrecorder met van die spoelen. Hij was altijd goedlachs en nooit in een slecht humeur.

Ik stelde me voor een karper met overdreven grote glimlach en koptelefoon op. In een hand een biertje en de andere vin moet ik zeggen een vishengel met een gegrilde kip als aas aan de haak. 

Je mag vrij zijn in het gebruik van kleur. 
Laat je fantasie de vrije loop. Kan niet gek genoeg. Rond 10x20 of zo. Op mijn kuit moet hij komen. Je kan een beetje spelen met de grootte, hoeft niet realistisch uit te zien, karikatuur-achtig.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Pepijn Pepijn 27-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Maria Maria 27-01-2019
referentiesterren
13 referenties
Dennis Dennis 27-01-2019
referentiesterren
13 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Illustrator voor Tatoeages (Borst en Armsleeve)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van tatoeage illustraties.    Hallo,    Het wordt geen japanse cultuur meer.  De ideeen die ik zover heb zijn:  Draak hoofd met ogen zichtbaar op borst die vuur uit ademt, vogel achterin mijn nek die zijn vleugels naar voren brengt…
24 apr
Illustrator Gezocht voor Beginnende Schrijfster
Beste freelancers,    Ik ben een beginnende schrijfster uit België die korte kinderverhalen heeft geschreven en nu op zoek is naar een enthousiaste illustrator. Ook beginnende illustrators mogen zich melden.    Het omvat een 30 -tal kleine tekeningen met als hoofdrol 2 hondjes.  Budget: Deze is in overleg. Ik zou graag…
24 apr
Kinderboek Striptekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een striptekenaar voor een kinderboek.  Het gaat om een strip van 32 pagina's, een cover en achterkant.    Deadline: zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
17 apr
Illustrator / Tekenaar voor Kinderboek (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar voor een Kinderboek.    Het gaat om het illustreren van 32 pagina's, een cover en achterkant     Deadline: Spoed, zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.     
16 apr
Muurbeschildering voor een Restaurant
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekenaar/schilder/illustrator om een muur te beschilderen in een restaurant.    Het gaat om een grote muur van 3 bij 14 meter. Wil er een soort van bergen op laten tekenen. Heb daar een voorbeeld van(zie bijlage).    De tekening moet rond 5 augustus geplaatst worden. …
16 apr
Patroon Tekenaar / Illustrator voor Kinderlijn
Beste freelancers,    Voor een kinderlijn voor een bestaand merk zoek ik een freelancer die patronen kan tekenen en op zeer korte termijn beschikbaar is.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14 apr
Illustrator voor Foodtruck Schetsen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator die een paar gekleurde schetsen kan maken van een foodtruck.    De schetsen zijn nodig om de investeerders een impressie te geven.  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 apr