Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Striptekenaar gezocht

Opdracht ID: 53069

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 17 mei
Reacties: 4
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een te gek en hip bedrijf willen we de medewerkers de missie overbrengen in een stripverhaal. Zodat dit inspirerend werkt. Het is dus voor intern gebruik en wij delen dit uit. Hieronder het verhaaltje dat uitgewerkt dient te worden in een striptekening. Ik denk max 1 A4. 

De tekst:

Medewerkers bij BEDRIJF X zijn hard aan het werk op het hoofdkantoor. Een belangrijke directeur van een dealer loopt door het kantoor met een accountmanager. Hij kijkt een beetje rond en loopt naar een afdeling toe en vraagt aan een medewerker: “Wat zijn jullie aan het doen?”
 
De medewerker blijft staren naar het computerscherm en zegt: “Ik ben aan het werk voor een klant.”
 
De man knikt en loopt verder met de accountmanager. De directeur is toch nieuwsgierig en loopt naar een ander bureau toe waar twee medewerkers druk in overleg zijn en vraagt “Wat zijn jullie aan het doen?”
 
De medewerkers kijken verschrikt op en zeggen “We zijn bezig voor een klant om te zorgen dat hij de juiste werkkleding voor zijn team krijgt”. 
 
Dat is goed om te horen en de man loopt door. 
 
In een hoek van het kantoor zit een medewerker driftig te werken. De man ziet dit en stapt op hem af en vraagt: “Wat doe jij?” 
 
De medewerker staat op, schudt de man de hand en zegt: “Ik maak teams zichtbaar voor elkaar en dat maakt ze trots”. 
 
Daar krijg ik energie van. 
 
SLOGAN
 
 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (4)

Paul
Paul
17-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
ymke
ymke
17-05-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Freddy
Freddy
17-05-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Lucas
Lucas
17-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance illustrator opdrachten

Cartoonist gevraagd voor postercartoon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een humoristische cartoon tekening rond A2 formaat in de sfeer van v Haastert met de gezichten van onze 20 medewerkers (medische praktijk) herkenbaar erin verwerkt. Termijn tot 10 juli. Budget is 500 euro.  

Hand getekende kleurplaat op A4

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met de hand op A4 een tekening/kleurplaat vanuit de ogen van een superheld kan tekenen. Thema vrijheid vanuit zijn ogen. "Suriman" heeft de opdracht gekregen een tekening te maken over wat vrijheid voor hem betekend. Het moet dienen als kleurplaat/ originele A4 heb ik ook nodig. De kinderen moeten denken dat hij het echt zelf heeft getekend  

Illustrator voor prentenboek

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een prentenboek. Het verhaal gaat over een jongen die naar het speciaal onderwijs gaat. Qua budget heb ik geen hoofdprijs in gedachten, maar wel de mogelijkheid om je werk bekender te maken. Ik geef uit bij een christelijke uitgever, je hoeft hier zelf geen band mee te hebben maar achter deze waarden moet je wel kunnen staan/respecteren.  …

Illustratie voor Twitterlogo en Twitterheader

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een Twitterlogo en Twitterheader willen laten maken voor mijn nieuwe professionele account. Ik zou dat graag in een geanimeerd plaatje willen laten maken. Dus digitaal kunnen tekenen is een must.  

Sport kleurplaten voor kinderen

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, We zoeken iemand die diverse kleurplaten wil maken voor een uit te brengen boek (A4) waarin de sport korfbal centraal staat. Dit is deels een school project van studenten van het ROC van Twente, die het boek gaan verkopen. Denk aan wedstrijdsituaties, spelelementen, maar ook andere activiteiten zoals zwemmen, jeugdkamp, dropping en andere zaken die met het verenigingsleven te maken…

Sneltekenaar / karikaturist

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sneltekenaar voor +/- 40 kinderen die de basisschool gaan verlaten. Het lijkt ons fantastisch om ze op de afscheidsavond 'vast te laten leggen'. De locatie is in Ridderkerk, datum 04-07-2023. Het budget ligt (schat ik) rond de EUR 60,- per uur. Alvast bedankt!

Wrapdesign ontwerpen

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een wrapdesign voor een BMW E30 racewagenkan maken. Dit kan grafisch of met fotoshop. Ik heb een voorbeeld afbeelding nodig om aan potentiële sponsors te laten zien. We willen iemand in het zonnetje zetten door zijn wagen te wrappen. Om mensen over te halen om te sponsoren of doneren hebben we een afbeelding nodig om te laten zien hoe…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht