Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Strip tekenaar gezocht

Opdracht ID: 53028

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 6
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14 mei
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

ik heb een missie document opgesteld voor een bedrijf. Omvang 1/2 A4 in de vorm van een verhaaltje. Nu zoek ik een striptekenaar om dit verhaal grafisch weer te geven, zodat het leuk wordt om dit verhaaltje te lezen. Het is voor intern gebruik.
De tekst is in deze opzet. Dus heb je een idee.

Een bekend voorbeeld:

Drie bouwvakkers zijn aan het werk op een erf. Een man komt voorbij en vraagt: “Wat zijn jullie aan het doen?”

De eerste bouwvakker antwoordt verveeld: “Ik ben stenen aan het kappen, zie je dat niet?”

De man loopt verder en vraag aan de tweede bouwvakker, die wat harder lijkt te werken: “Wat ben je aan het doen?”. Hij antwoordt: “Ik kap deze steen in vorm zodat hij gebruikt kan worden om een muur te bouwen.”

Ten slotte komt de man bij de laatste bouwvakker, die intensief en met veel zorg en precisie aan de steen staat te kappen. Hij vraagt “Wat doe je?” De bouwvakker antwoordt: “Ik ben een kathedraal aan het bouwen.”

 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (6)

Werner
Werner
09-05-2023
2 referenties
Gemiddelde score
8
Tilleke
Tilleke
09-05-2023
20 referenties
Gemiddelde score
9.9
Tom
Tom
09-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Lucas
Lucas
09-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
09-05-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Paul
Paul
09-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance illustrator opdrachten

Illustrator voor prentenboek

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een prentenboek. Het verhaal gaat over een jongen die naar het speciaal onderwijs gaat. Qua budget heb ik geen hoofdprijs in gedachten, maar wel de mogelijkheid om je werk bekender te maken. Ik geef uit bij een christelijke uitgever, je hoeft hier zelf geen band mee te hebben maar achter deze waarden moet je wel kunnen staan/respecteren.  …

Illustratie voor Twitterlogo en Twitterheader

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een Twitterlogo en Twitterheader willen laten maken voor mijn nieuwe professionele account. Ik zou dat graag in een geanimeerd plaatje willen laten maken. Dus digitaal kunnen tekenen is een must.  

Tattoo design

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, Dus ben ik opzoek naar iemand die goed kan tekenen en een mooie sleeve kan maken voor mijn been. Ik zou graag een leg sleeve willen , nu heb ik dus al een mandala op mijn knie. Ik wil het graag niet te donker , ik vind dieren heel mooi maar moet natuurlijk bij me mandala passen. Ik zoek een illustrator waarbij ik goed mee kan kijken.

Cartoonist gevraagd voor postercartoon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een humoristische cartoon tekening rond A2 formaat in de sfeer van v Haastert met de gezichten van onze 20 medewerkers (medische praktijk) herkenbaar erin verwerkt. Termijn tot 10 juli. Budget is 500 euro.  

Verkeerssituaties illustraties

Geplaatst: 2 jun
Beste, Met deze opdracht zoeken we een freelancer die 1650 verkeerssituatie (Illustraties) kan maken voor auto theorie lessen. De foto's moeten realistisch en helder zijn. Als inspiratiebron gebruiken we foto's van Theorietoppers.nl Het budget voor deze opdracht bedraagt €3k. (Bij overleg mag het iets afwijken) Wij horen graag wat de kosten zijn en uiteraard uw werkwijze.

Hand getekende kleurplaat op A4

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met de hand op A4 een tekening/kleurplaat vanuit de ogen van een superheld kan tekenen. Thema vrijheid vanuit zijn ogen. "Suriman" heeft de opdracht gekregen een tekening te maken over wat vrijheid voor hem betekend. Het moet dienen als kleurplaat/ originele A4 heb ik ook nodig. De kinderen moeten denken dat hij het echt zelf heeft getekend  

Sport kleurplaten voor kinderen

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, We zoeken iemand die diverse kleurplaten wil maken voor een uit te brengen boek (A4) waarin de sport korfbal centraal staat. Dit is deels een school project van studenten van het ROC van Twente, die het boek gaan verkopen. Denk aan wedstrijdsituaties, spelelementen, maar ook andere activiteiten zoals zwemmen, jeugdkamp, dropping en andere zaken die met het verenigingsleven te maken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht