Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Strip- of Cartoontekenaar Gezocht voor Cadeau

Opdracht ID: 50038

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31-01-2022
Reacties: 9
Locatie: Leeuwarden, Friesland
Laatst gewijzigd: 09-02-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die in de stijl van Hergé's Kuifje kan tekenen. Mijn schoonvader is een zeer groot Kuifje fan en ik zou hem graag willen verrassen met een tekening op A4 of A3 formaat. Het gaat dus om privé gebruik. Een digitaal ontwerp van hoge resolutie i.p.v. een papieren versie is misschien wel meer wenselijk.

Ik zou graag zien dat mijn schoonvader nagetekend word in de stijl van Kuifje, (die foto lever ik dan aan) dan zie ik graag dat Kuifje en Haddock lachend aan weerszijden van hem staan met hun armen om hem heen geslagen.
Dit alles alsof het een albumcover is van een Kuifje strip. Graag in de stijl van het stripalbum "cokes in voorraad"
Het zwarte deel van het album moet de Friese vlag worden, in de cirkel komt dan de tekening (bijvoorbeeld staand in een grasveld met op de achtergrond 1 of 2 Friese paarden. De tekst van het "album" word dan Kuifje in Friesland.

Graag zie ik jullie offertes tegemoet.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (9)

Joost
Joost
31-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Eugenio
Eugenio
31-01-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Melanie
Melanie
31-01-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.7
Carlijn
Carlijn
31-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
31-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rianne
Rianne
31-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Paul
Paul
31-01-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10
Esther
Esther
31-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
01-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustratie omzetten naar een bewerkbare 4 kleuren vector.

Geplaatst: 2 okt
Beste freelancers, Een illustratie omzetten naar een 4 kleuren vector bestand voor een screenprint op een flesje. Ik wil de kleuren zelf eenvoudig kunnen aanpassen. Ik heb 2 illustraties om te zien welke het beste overeind blijft in 4 kleuren. Ik zou graag een kleine test willen doen om te zien of dit mogelijk is met de illustraties.   

Manuscript opmaken voor drukker

Geplaatst: 21 sep
Beste freelancers, Ik ben bezig met een aantal manuscripten (tekst + visuals) en wanneer die af zijn moeten ze worden opgemaakt voor de drukker. Dus ik zoek iemand die dat in Canva of InDesign kan doen. Ik heb geen idee hoeveel zoiets kost, dus dat is in overleg.

Ruim 50 illustraties voor sprekend en vrolijk kinderboek

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, (Update; op dit moment ver gevorderd met een aantal illustratoren, sluiten opdracht kan nog niet omdat ik anders niet meer kan reageren. Vandaar dat ik deze nog niet sluit.) Ik ben op zoek naar een illustrator voor een vrolijk kleurrijk kinderboek dat uitsluitend uit illustraties zal bestaan. Het karakter en de manier waarop de illustraties eruit dienen te zien is al bekend, dit…

Grafisch vormgever voor E-book

Geplaatst: 7 sep
Beste freelancers, Ik ben bezig met een ontwikkelen van een (e-)book om orthomoleculaire therapie met koken te verbinden. Er komt steeds meer vraag naar orthomoleculaire therapie en er is veel onduidelijkheid hoe je dit toepast in je eigen patroon. Ik wil dit graag publiceren. Ik heb hulp nodig met de vormgeving en indeling van de paginas.

Prentenboek, vervolg op Ton de Technotovenaar

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Op dit moment ben ik bezig met een vervolg op een succesvol kinderboek. Dit eerste kinderboek verscheen in december 2022 en viel zeer in de smaak bij een breed publiek, omdat het zo duidelijk illustreert wat 'functioneel beheer' is. De werktitel van dit tweede kinderboek is: Ton de Technotovenaar, de beschermer van Butopia's geheimen. Het boek gaat over 'informatiebeveiliging'…

Digitaal medisch tekenaar (niveau kinderboeken)

Geplaatst: 18 aug
Beste freelancers, Digitaal medisch tekenaar gezocht voor eenvoudige medische tekeningen (niveau kinderboeken) voor een korte randopleiding anatomie en fysiologie van het dier. We zouden het paard als voorbeeld gebruiken. We willen een aantal zaken zo eenvoudig voorstellen dat het leuk en speels wordt en beter begrepen wordt. Voorbeelden ter beschikking. Dus je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.…

illustratie onderwijs

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ongeveer 40 illustraties kan maken voor een product wat ik ga uitbrengen in het onderwijs. Om een voorbeeld te geven. Eén van de illustraties is een leerling die een kaartje vast heeft met het getal 11 en een andere leerling die een getal 8 vast heeft van 15 en dat ze dit dan vergelijken. Ik zit te denken aan illustraties met weinig lijnen, klein beetje…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht