Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Sr Laravel Back End Developer Gezocht (6 Maanden, Utrecht)

Opdracht ID: 49504

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 24-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Hoofdkantoor Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een online leadgenerator gespecialiseerd op het gebied van evrduurzaming en zijn momenteel de mogelijkheid aan het onderzoeken om een ZZP-er voor minimaal een half jaar (optie tot verlenging) mee te laten draaien met onze sprints. Het betreft tijdelijke invulling van een Back-End Developer met ervaring in API-ontwikkeling. Daarnaast heb je kennis van PHP Laravel framework.

Het werk zal grotendeels bestaan uit het koppelen van de systemen van overgenomen concurrenten/leveranciers, anderzijds uit het oplossen van bugs, verbeteren van ons platform en helpen onze collega's beter te maken d.m.v. het reviewen van hun PRs. 

Kan jij ons hiermee helpen? Dan komen we graag met jou in contact!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (5)

Erik
Erik
24-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
24-11-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Bjorn
Bjorn
24-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wiebe
Wiebe
24-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance PHP opdrachten

Freelance PHP Programmeur Gezocht

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Koppeling (ticket-verkoop) PHP aanpassen in bestaande webomgeving tussen WordPress site en bestaande locatie plugin. Mag/kan ook gebruik worden gemaakt van Wordpress plugins zoals bijvoorbeeld events. Ik hoor graag van jullie.

API SOAP en FEEDS Expert Gezocht

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Api expert die alles weet van SOAP en Feeds inladen d.m.v. cronjob. Ik heb een dagaanbiedingen site waar ook rond middernacht normaal gesproken d.m.v. cronjob feeds inladen (daisycon). Nu worden de tabellen wel aangemaakt in mijn database MySQL alleen zonder tekst, link en foto (dus een lege rij). Wie kan mij helpen om dit weer werkend te maken?…

Upload PDF naar HTML Omzetten

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die https://github.com/pdf2htmlEX kan koppelen aan onze website. Voorbeeld: ik upload een PDF document en wil dit door pdf2htmlex automatisch om laten zetten zodat het online leesbaar is in HTML. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Dropcatch Script voor .NL Domeinnamen

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een relatief eenvoudig dropcatch script kan schrijven voor .NL domeinnamen. Het script moet rond het tijdstip waarop de domeinnaam door SIDN wordt vrijgegeven zeer regelmatig een poging doen tot het registreren van de domeinnaam. Dit om de kans op het vangen van de domeinnaam te vergroten. .NL aanbieders met een lage registratieprijs hebben voorkeur.…

Senior PHP Developer voor Maatwerk ERP-pakket

Geplaatst: 3 mrt
Beste freelancers, Voor één van onze projecten zijn we op zoek naar een senior PHP developer die kan helpen bij het doorontwikkelen van een maatwerk ERP pakket. Je gaat samenwerken met een bestaande developer en bouwt de komende maanden verder aan het optimaliseren van de processen van onze klant. Jouw rol als Backend Developer: Wij bouwen efficiënte software voor onze klanten en…

PHP Programmeur om Zencart/Twinfield Koppeling te Vernieuwen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, ik zoek een php programmeur die de koppeling tussen zencart en twinfield kan vernieuwen. Twinfield heeft een oAuth2 autenticatie verplicht gesteld en onze bestaande php-code werkt nu niet meer. De huidige php code maakt een xml-string aan die naar twinfield gestuurd moet worden als $result = $client->__soapCall('ProcessXmlString', array(array('xmlRequest'=>$this->xmlInput)),…

Programmeur Gezocht voor het Bouwen van Webcrawler/ Schraper

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur die een webscraper kan ontwikkelen. Hierbij is het van belang dat je als programmeur kennis hebt van servers aanleggen en met het werken van proxies. Als je hierin interesse hebt, dan komen wij graag in contact om het project verder toe te lichten.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht