Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SQL Server Audittrail

Opdracht ID: 51403

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 29 jul
Reacties: 0
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Binnen een "MS SQL Server Standaard"-edition database is het de bedoeling dat we voor een 3-tal tabellen een audittrail gaan bijhouden. We willen hierbij weten welke gegevens zijn TOEGEVOEGD/GEWIJZIGD/VERWIJDERD en door wie en wanneer.
Deze opgeslagen historische data moet vervolgens beschikbaar komen via queries in een aanwezige applicatie in de vorm van een wijzigingen historie (het bouwen van deze overzichten valt buiten de scope van deze opdracht).

Bij twee van deze tabellen hoeft dit alleen bijgehouden te worden indien specifieke velden worden gewijzigd.
Voor de derde tabel moeten alle wijzigingen worden bijgehouden, inclusief wijzigingen op de hieraan gerelateerde sub-tabellen.

"MS SQL Server Standaard" biedt standaard verschillende functies om historische data vast te leggen w.o. Change Data Capture, Change Tracking en Triggers. Waarbij CDC waarschijnlijk de meest voor de hand liggende keuze is.

Voor dit project zijn we op zoek naar iemand met ruime ervaring met MS SQL Server en met name met Change Data Capture, Change Tracking en Triggers, zodat hij/zij ons kan adviseren en ook in staat is om deze functionaliteit te bouwen.

De uitvoering van dit project zou bij voorkeur op korte termijn worden opgestart.
Uurtarief (marktconform, op basis van ruime ervaring). De benodigde tijd is nu nog moeilijk in te schatten, dus dit zullen we met elkaar afstemmen. Persoonlijk verwacht ik dat het binnen één dag gerealiseerd zou kunnen worden. Uitloop is uiteraard mogelijk.

Freelance database opdrachten

Koppeling met Data uit Microsoft Business 365

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een developer met specifieke kennis over de database van Microsoft business 365. De bedoeling is dat we jouw kennis kunnen inzetten voor de ontwikkeling van een koppeling voor onze software op ons eigen platform. De financiële data die wij hiervoor nodig hebben betreffen periodecijfers per grootboekrekening, openstaande posten debiteuren en crediteuren, openstaande…

Filemaker Developer Gezocht

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het inbouwen van API in Filemaker database; kleine wijzigingen in database. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

PHP Programmeur voor Uitbouwen Logistiek Systeem (MySQL)

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Wij zijn een producent van stralen beschermende materialen (schorten, loodbrillen, schildklierbeschermers etc.). We zijn op zoek naar een PHP Programmeur die voor ons een logistiek systeem op basis van MySQL uitbouwt. Wie kan ons hierbij verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Excel Specialist om Documenten te Koppelen + Dashboard Maken

Geplaatst: 16-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een excel specialist die ons helpt om diverse documenten aan elkaar te koppelen, verder zien we de gegevens uit deze bestanden graag terug in een dashboard. Wanneer we een klik hebben zal er een vervolg opdracht uitkomen om alle processen inzichtelijk te maken zodat dit ons helpt bij onze zoektocht naar een ERP systeem. Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek,…

Webbased Database Ontwikkelen om Gegevens te Ontsluiten

Geplaatst: 06-12-2021
Beste freelancers, Een klant van ons heeft een heel grote excel sheet met daarin verschillende handelingen in verschillende categorieën. Deze gegevens moeten via een website geraadpleegd worden en hiervoor moet dus een webbased database ontwikkeld worden. Wij zoeken dus een freelancer die de ontwikkeling van deze database op basis van de excel gegevens kan ontwikkelen. De functionaliteit…

Access Programmeur Gezocht (SPOED!)

Geplaatst: 12-02-2013
Beste freelancer,  Wij zoeken een Access programmeur (versie Access uit het Office XP pakket) om enkele aanpassingen in de bestaande database te maken. Het betreft een opdracht die uiterlijk in week 8 moet zijn afgerond. Te denken valt aan het toevoegen van het nieuwe BTW percentage en andere functies op factuur niveau. De werkzaamheden kunnen bij ons op locatie plaatsvinden (Rotterdam),…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht