Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SQL Server Audittrail

Opdracht ID: 51403

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 29 jul
Reacties: 0
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Binnen een "MS SQL Server Standaard"-edition database is het de bedoeling dat we voor een 3-tal tabellen een audittrail gaan bijhouden. We willen hierbij weten welke gegevens zijn TOEGEVOEGD/GEWIJZIGD/VERWIJDERD en door wie en wanneer.
Deze opgeslagen historische data moet vervolgens beschikbaar komen via queries in een aanwezige applicatie in de vorm van een wijzigingen historie (het bouwen van deze overzichten valt buiten de scope van deze opdracht).

Bij twee van deze tabellen hoeft dit alleen bijgehouden te worden indien specifieke velden worden gewijzigd.
Voor de derde tabel moeten alle wijzigingen worden bijgehouden, inclusief wijzigingen op de hieraan gerelateerde sub-tabellen.

"MS SQL Server Standaard" biedt standaard verschillende functies om historische data vast te leggen w.o. Change Data Capture, Change Tracking en Triggers. Waarbij CDC waarschijnlijk de meest voor de hand liggende keuze is.

Voor dit project zijn we op zoek naar iemand met ruime ervaring met MS SQL Server en met name met Change Data Capture, Change Tracking en Triggers, zodat hij/zij ons kan adviseren en ook in staat is om deze functionaliteit te bouwen.

De uitvoering van dit project zou bij voorkeur op korte termijn worden opgestart.
Uurtarief (marktconform, op basis van ruime ervaring). De benodigde tijd is nu nog moeilijk in te schatten, dus dit zullen we met elkaar afstemmen. Persoonlijk verwacht ik dat het binnen één dag gerealiseerd zou kunnen worden. Uitloop is uiteraard mogelijk.

Freelance database opdrachten

Hulp met Koppeling Nicelabel Database

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het ontwerp van een label met het programma Nicelabel. Dit is grotendeels klaar, het enige wat nog ontbreekt is de koppeling met de database met de variabele afbeeldingen. Budget 100-150 euro. Wie kan ons hiermee helpen? Wij denken dat dit binnen 1 a 2 uur geregeld kan zijn.  

Database voor Journalistieke Website

Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Ik ben een student aan de opleiding journalistiek in Tilburg. Voor mijn project moet ik een nieuw innovatief product op de markt brengen. Het idee wat ik hiervoor had is om een journalistieke website te maken, voorzien van een handige databank met veel feitelijke informatie erin. Het idee is dan dat de lezer thuis zelf makkelijk research en onderzoek kan doen of het nieuws bijvoorbeeld…

(Oudere) Filemaker Bestanden Compileren

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen/compileren van verschillende (oudere) Filemaker bestanden (adressen, contactpersonen, projecten, artikelen, offertes en facturen) in één file zodat deze o.a. te gebruiken is met een webapp via Filemaker Server hosting omgeving. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Koppeling met Data uit Microsoft Business 365

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een developer met specifieke kennis over de database van Microsoft business 365. De bedoeling is dat we jouw kennis kunnen inzetten voor de ontwikkeling van een koppeling voor onze software op ons eigen platform. De financiële data die wij hiervoor nodig hebben betreffen periodecijfers per grootboekrekening, openstaande posten debiteuren en crediteuren, openstaande…

Filemaker Developer Gezocht

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het inbouwen van API in Filemaker database; kleine wijzigingen in database. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

PHP Programmeur voor Uitbouwen Logistiek Systeem (MySQL)

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Wij zijn een producent van stralen beschermende materialen (schorten, loodbrillen, schildklierbeschermers etc.). We zijn op zoek naar een PHP Programmeur die voor ons een logistiek systeem op basis van MySQL uitbouwt. Wie kan ons hierbij verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht