Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SQL Bestanden in Exact Implementeren

Geplaatst op:
27 november 2018 17:05
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Database Beheer
Opdracht ID:
36931
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 65 p.u.
Locatie:
Apeldoorn, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij werken met Exact 2000. De HD waarop Exact draait heeft het begeven en door een probleem met de backupserver kunnen wij wel files terugvinden en restoren, maar kunnen die niet in Exact ingelezen worden. De SQL bestanden die recent zijn, zouden wij graag in Exact geimplementeerd willen hebben.

De nog werkende backups zijn helaas te oud.
We zoeken iemand die door middel van SQL e.e.a. weer draaiend kan krijgen.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Jurgen Jurgen 27-11-2018
referentiesterren
3 referenties
Jan Jan 27-11-2018

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Database Specialist voor Koppeling Probleem
Beste freelancers,    Wij zijn een handelsonderneming en op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in Databases (Acces).    We hebben een probleem er moeten adressen worden gemaild welke aan een Word brief zijn gekoppeld en dit lukt niet.    Budget is in overleg.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 nov
MS Access Programmeur voor Database Aanpassingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren MS Access programmeur. Het betreft hier aanpassings werkzaamheden aan de huidige databases. Werkzaamheden kunnen eventueel op afstand uitgevoerd worden.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
3 okt
Sharepoint Consultant voor Opdracht Online Delen Excel Besta...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Sharepoint consultant voor een korte opdracht.  Sharepoint is benodigd voor het delen van Excel bestanden online, waarbij de gebruiker niet de mogelijkheid heeft om het bestand te downloaden.    Ik zie een reactie graag tegemoet.
25 sep
Databasespecialist ACE Gezocht (Amsterdam)
Beste freelancers,    Wij zoeken een ACE op het gebied van databasebeheer die ons kan helpen met onze nogal rommelige bestanden schonen ontdubbelen etc. Wij zoeken een intelligente en slimme Databasespecialist.     Onze data staat in drie verschillende formaten opgeslagen, kennis van ODBC is hierdoor essentieel.  Het gaat…
19 sep
Specialist met Excel/Acces Koppeling
Beste freelancers,    Ik wil een excel query hebben die uit 8 ACCES mdb's (identieke) informatie haalt en bundelt in een overzicht.    Het is een eenvoudig overzicht, bestaande uit ongeveer 10 velden. Het betreft een overzicht van lopende offertes.    Kan jij me hiermee helpen dan voorzie ik je graag van meer informatie.
14 sep
Access Uitleg en Assistentie Gevraagd
Beste freelancers,    Wie is heel goed met Access en kan mij een dag of twee assisteren en uitleg geven met en over een grote database waar verschillende vergelijkingsbewerkingen op moeten worden losgelaten?    Het is een soort training dus. Ik heb al wat ervaring maar krijg graag hulp bij de wat geavanceerde mogelijkheden van Access. …
18 jun