Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Software ondersteuning voor 3D geprinte ecowoning (o.a.klei)

Opdracht ID: 52848

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 3 apr
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 5 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Een startend bedrijf dat 3D geprinte ecowoningen gaat neerzetten (ecohousing met klei of geopolymeren) zoekt iemand die goed is in het ontwerpen/aansturen van 3D printers, met name op basis van bestaande architecten ontwerpen. We gaan komende maanden – samen met enkele partners - een soort proof of concept doen, met 1 huis verkleinde schaal en 1 huis op ware grootte. Wat daarna gebeurt is toekomst; die kan mooi zijn of tegenvallen; wij rekenen op mooi! Omvang van de klus is moeilijk te schatten voor mij als algemeen, niet technisch persoon, maar als je potentieel geïnteresseerd bent, graag wat info over je ervaring, affiniteit, jouw subjectieve (interval) inschatting van de klus en te hanteren uurtarief. Benieuwd wie er mee wilt doen!

3D tekenaars die hebben gereageerd (1)

Thomas
Thomas
05-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance 3D en CAD opdrachten

3D-tekenaar / CAD tekenaar

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die op basis van een foto en soms een 2D tekening een 3D ontwerp kan maken van onze technische producten. De producten zijn ook live te bekijken bij ons op locatie. Gaat eerst om een testbatch en vervolgens om enorme aantallen tekeningen. 

Ontwerp maken 2D en 3D

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 2D/3D ontwerpers die affiniteit heeft met het ontwerpen van boten. Ik wil een unieke boot laten ontwerpen, dit is een tender sloep., dit wil ik graag ontwerp en bouwtekening laten maken. Wij hebben zelf al een aantal ideeën. Meedenken is zeer gewenst, vandaar de affiniteit met boten. Wij hebben al een rompmal die wij ook willen laten inmeten. Graag zie…

Tekening van een Hand Carwash

Geplaatst: 23 mei
Goedenavond , Graag zou ik een tekening willen laten maken het gaat om het volgende: Het gaat om het tekenen van een hand auto carwash dus zonder rollover machine ik heb een aantal foto's van de ruimte alleen de exacte meters nog niet. Ook wil een een soort moderne kantine lounge erbij willen hebben waar de klanten een een kop koffie en broodje kunnen kopen of verkrijgen, het moet een soort koffie…

Opmaken van product 3dModel

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het invullen van een 3dmodel ( .stp bestand ) . Instellen belichting invullen van het materiaal en display etc.  Bij voorkeur in 3dsmax.

CAD Tekeningen Omzetten naar 3D Render

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het omzetten van CAD-tekeningen naar realistisch-uitziende 3D renders. Wij ontwikkelen en handelen in scooteronderdelen. We zijn bezig met de website, er zijn nog geen foto's van de onderdelen. Om toch vast aan de slag te gaan met pre-orders, willen we CAD-tekeningen laten omzetten naar realistische 3D-renders voor op de website. Budget:…

Wijnkast Ontwerpen in 3D

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn wijnkast ontwerp kan omzetten in een 3D ontwerp. Mag in Sketchup of een ander programma. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht