Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Social Media Specialist voor Vertaaldienstverlener

Geplaatst op:
30 juli 2020 15:45
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Social Media
Opdracht ID:
44370
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Laren, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een creatieve (beginnend social) media specialist met pit die veel weet (of wil leren) over het succesvol runnen van een social media kanaal, het samen creëren van goede content en eventueel wil meehelpen met de SEO/SEA campagnes welke momenteel lopen.

Het bedenken én beheren van (social) media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn, en samen met onze partner onze Adwords campagnes verder ontwikkelen, strategieën bedenken en gezamenlijk de behaalde resultaten analyseren.

Samen met interne collega’s creatieve oneliners verzinnen, de concurrentie analyseren en onderzoek plegen welke social media kanalen er toe doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn gevestigd in Rotterdam en verzorgen al meer dan 42 jaar de vertaaldienstverlening voor het bedrijfsleven en overheden in Nederland. Onderverschillende handelsnamen treden wij naar buiten.

Wij zijn een ISO-17100 gecertificeerde vertaaldienstverlener, met een superleuk, klein intern team van vaste medewerkers (geen vertalers). Wij richten ons op het leveren van kwaliteit, sociaal, dienstbaar en zijn altijd bereid mee te denken met alles en iedereen.

Ook werken bij ons afwisselend 2 tot 3 stagiairs welke wij selecteren uit het ruime aanbod van de regionale MBO en HBO onderwijsinstellingen.

In onze prachtige kantoorruimte in het hart van Rotterdam, recht tegenover het gemeentehuis en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, werken dagelijks 4 tot 6 mensen (waar 8 werkplekken aanwezig zijn). Ook kunnen wij gebruikmaken van een presentatie-/vergaderruimte.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een zzp'er of iemand die wat meer vastigheid wil hebben naast zijn/haar (online) communicatie-/marketing activiteiten. Wij willen graag een verbreding van onze dienstenpakket zien te realiseren wellicht praten over een partnership in een gemeenschappelijk op te richten bedrijf op het gebied van online marketing. Ideeën genoeg.

Wij zouden heel graag met jou in contact willen komen. Wij hebben creatieve en vernieuwende ideeën aangaande ons vak maar ook inzake de dienstverlening in het algemeen.

Heb jij zin in een nieuw avontuur en wil je dat eventueel combineren met je bestaande opdrachtgevers als zzp'er, dan kijken wij (kijk ik) uit naar je reactie. Opleidingen e.d. zijn minder van belang voor ons/mij.

Samen met jou focussen wij ons het liefst op ons gezamenlijke creatieve talent, enthousiasme, passie voor het zakendoen en te behalen resultaat.

We zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Ingrid Ingrid 30-07-2020
Jasper Jasper 30-07-2020
Erik Erik 30-07-2020
Maikel Maikel 30-07-2020
Guido Guido 30-07-2020
Sten Sten 01-08-2020
Erik Erik 04-08-2020
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Instagram Expert voor Fashion en Accessoires
Beste freelancers,    Wij zoeken een social media / Instagram expert om een bestaand account van webwinkel (fashion & accessoires) te onderhouden.  De webwinkel is net begonnen en heeft nog niet heel volgers op instagram. Hier is ook nog niet veel aandacht aan besteed.    Ik zoek een Instagram expert met affiniteit…
10 aug
Technische Facebook Expert (Breda / Tilburg)
Beste freelancers,    Wij zoeken een Facebook Expert die voor ons Facebook Business op de juiste manier kan inrichten zodat we makkelijk Studio Creator kunnen.    Een “probleem” waar we bijvoorbeeld nu tegenaan lopen is dat het koppelen van Facebookpagina’s van klanten met de Instagrampagina’s niet altijd…
28 jul
Branding Strategie Social Media (Voeding Huisdier)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen bij het uitbouwen van onze naamsbekendheid en onze boodschap. Ons bedrijf richt zich op natuursupplementen voor huisdieren en bieden een natuurlijk alternatief voor de farmaceutische industrie die zich voornamelijk met symptoombestrijding bezig houdt, met alle nevenschade…
14 jul
Branded Content voor Fitness Supplementen
Beste freelancers,    Ik ben een startende ondernemer in de supplementenbranche. Voor mijn social media kanalen, voornamelijk Instagram en Facebook, ben ik op zoek naar een creatieve designer die mij maandelijks kan voorzien van branded content. Het gaat om een nieuw supplementenmerk dat volgende maand live gaat.    Benodigde content:…
2 jul
Advies in Social Media Marketing
Beste freelancers,    Wij zijn een bedrijf die actief is in de fotografie, grafisch wereld, online printservice en (foto) papiergroothandel. Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen om de door ons geplaatste post op social media te laten ontploffen.    Wat verwachten we van je  Opmaken van post en…
26 jun
Social Media Talent voor Bakkerij (Arnhem)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ZZP'er die voor mij (een kleine ambachtelijke bakkerij) de sociale kanalen kan opzetten en beheren. Graag iemand met ervaring in food & beverage/retail. Betreft een start-up waarbij in korte tijd naamsbekendheid op Facebook/Instagram gerealiseerd moet worden. Afstand vanuit Regio Arnhem…
29 mei