Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Social Media Expert (uitvoer)

Opdracht ID: 54079

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 02-11-2023
Reacties: 2
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 03-11-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hi,

Wij, een creatief marketing bedrijf wat internationale lifestyle merken helpen met propositie, strategie, ontwerp en ontwikkeling van middelen en kanalen en het uitrollen van campagnes, zijn op zoek naar een social media expert die ten behoeve van een catwalk -die wij gaan streamen- de uitvoer op zich kan nemen. Het gaat om het maken en posten van uitingen op social met als doel het aankondigen van de catwalk show en het activeren van de doelgroep, tijdens het evenement zorgen dat alle kanalen juist zijn ingericht om te streamen en te zorgen dat beelden en filmpjes goed verspreid worden en de dagen erna zorgt dat er continue nieuwe content gedeeld wordt. Je bent verantwoordelijk voor het meedenken en uiteenzetten van de juiste aanpak/strategie, ontwikkelen en uitvoeren van content, delen van content die door externe worden ontwikkeld tijdens de show en natuurlijk na de show zorgen dat het HOT blijft op de socials.

Je werkt met externe social media accounts van onze klant, we verwachten dat je alle ervaring hebt om dit als een pro uit te voeren en goed kan aanvoelen wat dit lifestyle merk aan extra content nodig heeft. Daarnaast is het handig om verstand te hebben van wordpress gezien we de show ook streamen via de website (via Vimeo en Youtube account)

De show is 15 november (in de avond) en we willen vanaf volgende week starten met de activatie.

We kijken uit naar jouw reactie,
Sicko en Valen

Social media managers die hebben gereageerd (2)

Alwin
Alwin
02-11-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
03-11-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance social media opdrachten

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht