Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Alwin

Alwin
Over Alwin

Alwin Klijnsma! 24 jaartjes jong en al meer dan 10 jaar actief in de online wereld. Ik heb mijn bedrijf uitgebreid naar een Allround Media bedrijf waardoor ik meerdere diensten aan kan bieden zoals; Grafisch Vormgeving, Animatie, Video-editing en Illustratie. 

Ik heb enorm veel in de online wereld gewerkt, voor bekende nederlanders zoals MilanKnol, Royalistiq en mooie bedrijven zoals air up en ThermoSolutions. Naast de online wereld wil ik ook graag bedrijven, particulieren en kleine ondernemers helpen met het onwikkelen van professionele uitingen of ze helpen met het opzetten/beheren van de social media.

Mocht je een particulier, jonge ondernemer of een groot bedrijf zijn die graag een nieuwe uiting wilt en professionaliteit wilt uitstralen, laten we eens samen in gesprek komen om te kijken naar de mogelijkheden. Doen we er ook een kopje koffie bij ;)

 

Portfolio

Dylan Haegens ESports-shirt
Loading.

Glen Faria Theaterposter
Loading.

Logo MeervalMania2020
Loading.

Online YouTube Rebranding voor air up Nederland
Loading.

Kledingmerk logo en ontwerp voor ColdState
Loading.

 

Vraag Alwin direct om offerte


Stuur een bericht