Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Specialist Gezocht voor Startup (Deels in Hilversum)

Opdracht ID: 47505

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26-04-2021
Reacties: 3
Locatie: Kantoor Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 26-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelance SEO specialist of Online Marketeer met kennis van SEO. Het gaat om 16 uur per week, welke deels uitgevoerd dienen te worden op kantoor in Hilversum.

Je komt te werken in een online marketing start-up waarbij je naast het bedenken van de strategie ook hands-on hulp biedt bij het uitrollen van de bedachte strategieën. Een deel van mijn klanten werken met WordPress, maar ook andere systemen worden gebruikt.

Werkzaamheden waarvoor ik jou hulp nodig heb:
 • Maken van zoekwoorden onderzoeken en content plannen
 • Content management
 • Content creatie
 • Authority Building (management)
 • Rapporteren
 • Website beheer

Wat ik je kan bieden:
 • Een omgeving waar online markering in de lucht hangt
 • Je komt te werken voor uiteenlopende klanten (van beursgenoteerde bedrijven tot start-ups, uiteenlopende branches)
 • Gezellige kantoor werksfeer, borrels en een tafelvoetbal tafel

Ben jij de komende 6 maanden beschikbaar, lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan? Reageer dan snel.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (3)

Noel
Noel
26-04-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Dolf
Dolf
26-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mohamed
Mohamed
26-04-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

Seo Expert gezocht voor een groot marketplace in de sneakers

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een seo expert die voor een mega groot marketplace ... een audit kan doen en search console problemen kan oplossen. Wij hebben diegene met spoed nodig ..

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…

B2B SEO specialist

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Gezocht een B2B SEO specialist! Meer traffic naar onze website nodig. Meer conversies op onze website nodig (via contactformulier of bellen). Je hebt goede kennis van SEO en je weet hoe je keyword onderzoek en concurrentie onderzoek moet uitvoeren. Je kunt ook na een aantal eerste checks, een plannetje opstellen voor SEO acties en die dan ook zelf uitvoeren. Je bent bekend met de…

Optimize our Online Presence: Seeking a Dutch SEO Expert

Geplaatst: 19 feb
Description: We are seeking a skilled Dutch SEO expert to enhance the online visibility and Google reach of our website, Microdose Bros. The ideal candidate will possess a deep understanding of Dutch search engine optimization techniques and strategies to optimize our website's performance on Google's search engine results pages (SERPs). Key responsibilities include: Conducting comprehensive…

SEA hulp gevraagd - Mij leren het zelf te doen en onderhoud

Geplaatst: 31 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan begeleiden en opleiden om mijn eigen google add campagnes te maken en te onderhouden. Ik ben er al flink mee bezig geweest. Maar zoek ergens een slimmerik die even checkt of alles goed staat en mij tips geeft om te maximaliseren. Dit kan met gewoon samen uurtje per week even een call, doorverwijzing naar goede filmpjes, etc. Komende vier weken 2/3 uur…

Tekstschrijver SEO

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij seo teksten kan schrijven voor zo'n 20 producten zodat ik beter vindbaar kan zijn in google. Budget is rond €200-300.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht