Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Freelancer Gezocht

Opdracht ID: 53173

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 07-06-2023
Reacties: 4
Locatie: Uden, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een Nederlands SEO bureau en werken voor veel gave bedrijven in binnen- en buitenland. We zoeken een toevoeging voor ons SEO team. We hebben een remote team aan freelancers.

Werkzaamheden
Je krijgt enkele eigen projecten onder je hoede waarvoor jij goede resultaten dient te behalen. Het werk omvat alle facetten binnen SEO:
Keywords - het maken van een keyword analyse en binnen deze analyse meteen een strategie opzetten voor de SEO campagne.
Techniek - een website analyseren op technische punten. We hebben hiervoor een vaste checklist die gevolgd kan worden.
On-page - het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van content voor nieuwe pagina’s (volgens de strategie).
Linkbuilding - het linkbuilding team voorzien van de benodigde input voor een succesvolle linkbuilding campagne.

Je werk zal met name veel on-page werkzaamheden omvatten. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande pagina's, het verbeteren van een interne linkstructuur, het opzetten van nieuwe landingspagina's. Content creatie is iets wat je goed beheerst, maar we hebben tekstschrijvers die het grootste deel van de content zullen schrijven. Jij zal hen aansturen en de content vervolgens plaatsen (inclusief interne links, meta’s, etc.).

Tools
Je hebt het liefst ervaring met de volgende tools: Ahrefs, Surfer SEO, KW Finder (en het hele Mangools pakket) en voelt je thuis in Google Drive.

Contact
Je rapporteert je werkzaamheden direct aan de klanten (per mail) en bent bereid om af en toe even met ze te (video)bellen om de vorderingen door te nemen.

Er is veel begeleiding aanwezig, dus maak je geen zorgen als je ergens niet helemaal in thuis bent. Je zult iedere 2 weken een overleg hebben met iemand anders binnen het team die jou zal begeleiden, meekijkt naar de werkzaamheden en resultaten en aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Overzicht
- Insteek samenwerking: lange termijn (met veel van onze freelancers werken we járen samen).
- Uurtarief: in de regio van €25-35 per uur.
- Hoeveelheid uren: enkele uren per week - doelstelling 5-10 uur per week (langere termijn)
- Locatie: je kan het werk volledig remote uitvoeren, elkaar af en toe zien bij ons op kantoor (Brabant) zou fijn zijn.

Interesse? Reageer direct!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (4)

Noel
Noel
07-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Karin
Karin
07-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Hiedajet
Hiedajet
14-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rinus
Rinus
24-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

SEA of SEO freelance opdrachten

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…

Website optimalisatie + seo

Geplaatst: 25 apr
Optimalisatie van woo commerce site. Waar ben ik naar opzoek? Een betere indeling + SEO schrijven www.nopbrok.nl

GOOGLE ADS & FACEBOOK ADS SPECIALIST

Geplaatst: 18 apr
Opdrachtomschrijving Wij zijn een bureau dat MKB'ers helpt met online campagnes vanuit Google Ads en Facebook Ads. Ons klantenbestand groeit snel, daarom zijn we op zoek naar specialisten die ons team kunnen ondersteunen in periodes van drukte (en die hebben we eigenlijk doorlopend). Je werk bestaat uit het onderhouden en bijsturen van de campagnes van lopende klanten binnen Google Ads en Facebook…

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht