Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Freelancer Gezocht

Opdracht ID: 53173

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 4
Locatie: Uden, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een Nederlands SEO bureau en werken voor veel gave bedrijven in binnen- en buitenland. We zoeken een toevoeging voor ons SEO team. We hebben een remote team aan freelancers.

Werkzaamheden
Je krijgt enkele eigen projecten onder je hoede waarvoor jij goede resultaten dient te behalen. Het werk omvat alle facetten binnen SEO:
Keywords - het maken van een keyword analyse en binnen deze analyse meteen een strategie opzetten voor de SEO campagne.
Techniek - een website analyseren op technische punten. We hebben hiervoor een vaste checklist die gevolgd kan worden.
On-page - het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van content voor nieuwe pagina’s (volgens de strategie).
Linkbuilding - het linkbuilding team voorzien van de benodigde input voor een succesvolle linkbuilding campagne.

Je werk zal met name veel on-page werkzaamheden omvatten. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande pagina's, het verbeteren van een interne linkstructuur, het opzetten van nieuwe landingspagina's. Content creatie is iets wat je goed beheerst, maar we hebben tekstschrijvers die het grootste deel van de content zullen schrijven. Jij zal hen aansturen en de content vervolgens plaatsen (inclusief interne links, meta’s, etc.).

Tools
Je hebt het liefst ervaring met de volgende tools: Ahrefs, Surfer SEO, KW Finder (en het hele Mangools pakket) en voelt je thuis in Google Drive.

Contact
Je rapporteert je werkzaamheden direct aan de klanten (per mail) en bent bereid om af en toe even met ze te (video)bellen om de vorderingen door te nemen.

Er is veel begeleiding aanwezig, dus maak je geen zorgen als je ergens niet helemaal in thuis bent. Je zult iedere 2 weken een overleg hebben met iemand anders binnen het team die jou zal begeleiden, meekijkt naar de werkzaamheden en resultaten en aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Overzicht
- Insteek samenwerking: lange termijn (met veel van onze freelancers werken we járen samen).
- Uurtarief: in de regio van €25-35 per uur.
- Hoeveelheid uren: enkele uren per week - doelstelling 5-10 uur per week (langere termijn)
- Locatie: je kan het werk volledig remote uitvoeren, elkaar af en toe zien bij ons op kantoor (Brabant) zou fijn zijn.

Interesse? Reageer direct!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (4)

Noel
Noel
07-06-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Karin
Karin
07-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Hiedajet
Hiedajet
14-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rinus
Rinus
24-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

SEA of SEO freelance opdrachten

Google Ads begeleiding/uitbesteding

Geplaatst: 10 aug
Beste freelancers, Ik wil onze Google Ads campagne in de re-integratie voor een gedeelte uitbesteden, maar ook leren van wat er gedaan word. Dit is voor mezelf een soort leer/werktraject. Wil er dus van leren en er mee kunnen weken, maar dat is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. We zoeken dus echt een samenwerking. Campagne levert minder klikken op dan voorheen. Taken: - Analyse terugloop - Controleren/verbeteren…

Google adwords campagne coachings website

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Google adwords campagne voor een coachingswebsite om regionaal en in een specifieke doelgroep meer aanvragen te ontvangen. Ik ben benieuwd wie mij kan helpen? Ik hoor graag de mogelijkheden, jouw ervaring en een richtprijs van kosten. Website bestaat reeds; is gemaakt in wordpress.  

Adwords campagne(s) optimaliseren (zonder Analytics)

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Voor een wat kleinere webshop in vintage artikelen zoeken we iemand die op factuurbasis onze Adwords kan inregelen / wijzigen en later nog wat kan finetunen. Op Adwords hebben we nu drie tekstadvertenties lopen op zoekwoorden, die waarschijnlijk naar responsieve of dynamische advertenties moeten worden omgezet? We hebben geen product/shopping koppelingen. We gebruiken Adwords al…

SEO specialist tevens webdesigner

Geplaatst: 22 jun
Beste freelancers, Voor een reeds langer bestaand website gericht op research chemicals ben ik op zoek naar een SEO specialist welke onze resultaten in Google naar een hoger plan kan brengen. Tevens zou het prettig zijn als diegene ook bekend is met webdesign en product ontwikkeling. Ik zoek iemand met aantoonbare ervaring en het liefst tevens ook in de sport/fitness supplementen branche. Eventueel…

B2B online growth marketeer

Geplaatst: 14 jun
Beste freelancers, Je gaat in ons team van marketeers volwaardig meedraaien en gaat meewerken aan projecten van onze klanten. Dat zijn allen bedrijven die op ons vertrouwen voor hun groei. Van jou verwachten we dat je meedenkt en uitvoert. Daarnaast kun je gebruik maken van je collega's en zij van jou. Ja je bent allround online marketeer maar Advertising (SEA, Social Ads) is wel jouw ding. .…

Meekijken Google Ads Campagne

Geplaatst: 20 jun
Beste freelancers, Wij hebben een Google Ads campagne draaien met een fout erin maar kunnen even niet zien waar de fout in zit. Heeft iemand deze week voor vrijdag tijd om mee te kijken? Het betreft om een performance Max campagne voor een webshop. Ik hoor graag. Met vriendelijke groet, Jasmeet

Google ads meet geen conversies meer

Geplaatst: 13 mei
Sinds 11 dagen lijkt google ads mijn conversies niet meer te meten. Daarbij lijkt het erop of er ook niks meer gemeten wordt in Google Analytics. Ik zoek iemand die daar vandaag of morgen even naar kan kijken.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht