Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Freelancer Gezocht voor Lange Samenwerking

Opdracht ID: 51785

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11 okt
Reacties: 5
Locatie: Uden, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 22 okt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een Nederlands SEO bureau en werken voor veel gave bedrijven in binnen- en buitenland. We zoeken een toevoeging voor ons SEO team. We hebben een remote team aan freelancers.

Werkzaamheden
Je krijgt enkele eigen projecten onder je hoede waarvoor jij goede resultaten dient te behalen. Het werk omvat alle facetten binnen SEO:
  • Keywords - het maken van een keyword analyse en binnen deze analyse meteen een strategie opzetten voor de SEO campagne.
  • Techniek - een website analyseren op technische punten. We hebben hiervoor een vaste checklist die gevolgd kan worden.
  • On-page - het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van content voor nieuwe pagina’s (volgens de strategie).
  • Linkbuilding - het linkbuilding team voorzien van de benodigde input voor een succesvolle linkbuilding campagne.

Je werk zal met name veel on-page werkzaamheden omvatten. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande pagina's, het verbeteren van een interne linkstructuur, het opzetten van nieuwe landingspagina's. Content creatie is iets wat je goed beheerst, maar we hebben tekstschrijvers die het grootste deel van de content zullen schrijven. Jij zal hen aansturen en de content vervolgens plaatsen (inclusief interne links, meta’s, etc.).

Tools
Je hebt het liefst ervaring met de volgende tools: Ahrefs, Surfer SEO, KW Finder (en het hele Mangools pakket) en voelt je thuis in Google Drive.

Contact
Je rapporteert je werkzaamheden direct aan de klanten (per mail) en bent bereid om af en toe even met ze te (video)bellen om de vorderingen door te nemen.

Er is veel begeleiding aanwezig, dus maak je geen zorgen als je ergens niet helemaal in thuis bent. Je zult iedere 2 weken een overleg hebben met iemand anders binnen het team die jou zal begeleiden, meekijkt naar de werkzaamheden en resultaten en aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Overzicht
- Insteek samenwerking: lange termijn (met veel van onze freelancers werken we járen samen).
- Uurtarief: in de regio van €25-35 per uur.
- Hoeveelheid uren: enkele uren per week - doelstelling 5-10 uur per week (langere termijn)
- Locatie: je kan het werk volledig remote uitvoeren, elkaar af en toe zien bij ons op kantoor (Brabant) zou fijn zijn.

Interesse? Reageer direct!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (5)

Robin
Robin
12-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
11-10-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
11-10-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
11-10-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Minaxi
Minaxi
21-10-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7

SEA of SEO freelance opdrachten

SEO Blogs voor Marketingbureau

Geplaatst: 1 dec
Beste freelancers, Voor mijn marketingbureau ben ik op zoek naar een freelancer die vanaf januari maandelijks 5-15 blogs kan opleveren. Bij het schrijven van deze blogs is het belangrijk om goed rekening te houden met SEO. Het liefst zoeken we dus ook iemand die al aantoonbaar ervaring heeft met SEO. Bij succes gaan we ook een duurzame lange termijn relatie aan. De SEO blogs die je gaat schrijven…

SEO Specialist (Interim) Gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Voor onze opdrachtgever(s) zijn we tijdelijk, in verband met het vertrek van een collega, op zoek naar een freelance SEO consultant voor circa 28-32 uur per week. Gedeeltelijk werken op locatie ('s-Hertogenbosch) is voor ons een must. Het gaat om SEO werkzaamheden zoals: - De performance van advertentiecampagnes verbeteren aan de hand van analyses - Het voorbereiden en voeren…

Blogger met Top Keywords SEO en SEA

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 4 SEO/SEA blogs kan schrijven over deze businessmodellen: Dropshipping, YouTube, Online marketing en Bol.com. Wat wil ik graag in de blogs terug zien: - Top keywords op Google, zodat wij boven aan komen te staan met Google als mensen gaan zoeken - SEO/SEA - Rond 1000 woorden per blog - De uitleg over wat nou het business model inhoudt en wat…

SEA Specialist voor Webshop (Lange Termijn)

Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar de SEA specialist die geen uitdaging uit de weg gaat. Die overtuigd is dat hij/zij een verschil kan maken op het gebied van (Google) advertising. Jij weet exact wat er moet gebeuren om die omzet binnen te harken en kickt er op om het steeds maar weer beter te doen dan de concurrentie. Ik zoek iemand die voor een vast bedrag per maand voor 1 (of meerdere klanten)…

Online Marketing voor Hypnotherapeut

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de online marketing (SEO) en beheer op jaarbasis van een kleine website van een hypnotherapeut. Website is gebouwd met WrapBootstrap. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  

Freelancer Gezocht voor SEO Web Teksten

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Samen met mijn compagnon ben ik afgelopen jaar een bedrijf gestart. Wij maken onze eigen producten en verkopen deze via onze webshop. De website/webshop is gemaakt met de tools van MijnDomein en werkt prima.  Op naar de volgende stap: Wij willen onze online vindbaarheid vergroten. Wij willen graag een zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren en op basis hiervan professionele teksten…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht