Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Freelancer Gezocht voor Lange Samenwerking

Opdracht ID: 51785

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-10-2022
Reacties: 5
Locatie: Uden, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 22-10-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een Nederlands SEO bureau en werken voor veel gave bedrijven in binnen- en buitenland. We zoeken een toevoeging voor ons SEO team. We hebben een remote team aan freelancers.

Werkzaamheden
Je krijgt enkele eigen projecten onder je hoede waarvoor jij goede resultaten dient te behalen. Het werk omvat alle facetten binnen SEO:
  • Keywords - het maken van een keyword analyse en binnen deze analyse meteen een strategie opzetten voor de SEO campagne.
  • Techniek - een website analyseren op technische punten. We hebben hiervoor een vaste checklist die gevolgd kan worden.
  • On-page - het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van content voor nieuwe pagina’s (volgens de strategie).
  • Linkbuilding - het linkbuilding team voorzien van de benodigde input voor een succesvolle linkbuilding campagne.

Je werk zal met name veel on-page werkzaamheden omvatten. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande pagina's, het verbeteren van een interne linkstructuur, het opzetten van nieuwe landingspagina's. Content creatie is iets wat je goed beheerst, maar we hebben tekstschrijvers die het grootste deel van de content zullen schrijven. Jij zal hen aansturen en de content vervolgens plaatsen (inclusief interne links, meta’s, etc.).

Tools
Je hebt het liefst ervaring met de volgende tools: Ahrefs, Surfer SEO, KW Finder (en het hele Mangools pakket) en voelt je thuis in Google Drive.

Contact
Je rapporteert je werkzaamheden direct aan de klanten (per mail) en bent bereid om af en toe even met ze te (video)bellen om de vorderingen door te nemen.

Er is veel begeleiding aanwezig, dus maak je geen zorgen als je ergens niet helemaal in thuis bent. Je zult iedere 2 weken een overleg hebben met iemand anders binnen het team die jou zal begeleiden, meekijkt naar de werkzaamheden en resultaten en aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Overzicht
- Insteek samenwerking: lange termijn (met veel van onze freelancers werken we járen samen).
- Uurtarief: in de regio van €25-35 per uur.
- Hoeveelheid uren: enkele uren per week - doelstelling 5-10 uur per week (langere termijn)
- Locatie: je kan het werk volledig remote uitvoeren, elkaar af en toe zien bij ons op kantoor (Brabant) zou fijn zijn.

Interesse? Reageer direct!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (5)

Robin
Robin
12-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
11-10-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
11-10-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
11-10-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Minaxi
Minaxi
21-10-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7

SEA of SEO freelance opdrachten

Wij zoeken een Seo Specialist

Geplaatst: 27 mrt
Beste Lezers, Wij zijn op zoek naar een ervaren SEO-specialist die ons kan helpen bij het optimaliseren van onze website. Wij zoeken iemand die verantwoordelijk gaat zijn voor het verbeteren van onze zoekmachine rankings en het vergroten van het organische verkeer naar onze website. Je hebt een diepgaande kennis van SEO en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je weet hoe…

Vindbaarheid op Verschillende Talen Instellen

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Wij hebben problemen met zoekopdrachten op onze merknaam. Hierbij komt onze Engelse homepage in de zoekresultaten naar voren wanneer er gezocht wordt op de merknaam. Ondanks dat de zoekopdracht uit Nederland komt en alle browser instellingen op NL staan. Op deze WordPress / Elementor website staat reeds een Polylang Plugin geïnstalleerd welke bepaalde hreflang tags genereert.…

SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Wie zoeken we? Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Google Ads en social media advertising en je kunt met rapportages laten zien wat het resultaat is geweest van je huidige of voorgaande campagnes. Je bent pro-actief in het optimaliseren van campagnes en bepaalt a.d.h.v. concurrentie en zoekwoordenonderzoek wat een goede strategie zou zijn. Je begrijpt dat de kosten…

SEO Specialist Gezocht

Geplaatst: 17 feb
Beste freelancers, We hebben een tool ontwikkelt waardoor je zelf een keuzehulp kunt samenstellen en op je website kan plaatsen. De keuzehulp geeft productadvies op maat en helpt je websitebezoekers het juiste product voor hun situatie/behoefte te kiezen. Een gebruiker krijgt advies door het beantwoorden van een aantal vragen. De tool en het domein zijn recent gelanceerd. SEO specialist Om organisch…

Ervaren Google Ads Specialist

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een Google ads specialist die ruime ervaring heeft, snel kan schakelen en alle certificaten heeft. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

SEA Specialist voor Campagnes (Tuinbranche)

Geplaatst: 10 feb
Beste freelancers, Voor ons team zijn we op zoek naar een gedreven SEA Specialist (op project basis). Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en monitoren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes, met name Google en Social Ads. Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van krachtige en rendabele campagnes die ons bedrijf helpen groeien. Vanuit…

SEO en SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een SEO/SEA specialist die maandelijks onze website kan optimaliseren en ons kan helpen met Ads e.a. online marketingactiviteiten voor een vast bedrag per maand. Over ons Wij maken al meer dan 25 jaar boeken op maat voor grote namen en A-merken.  Interesse? Dan horen we graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht