Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Copywriter
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO copywriter

Opdracht ID: 54728

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 5
Locatie: Nieuwehorne, Friesland
Laatst gewijzigd: 19 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver om acht landingspagina's te schrijven voor een buscampermerk. Ons doel is om uiteraard om de vindbaarheid te vergroten maar ook om te voorzien in de informatiebehoefte van de bezoeker.

We verwachten dat je
Grondig onderzoek doet naar onze buscamper producten en de doelmarkt om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften, vragen en zoekintenties van onze potentiële klanten.

Unieke en boeiende landingspagina's schrijft die gericht zijn op verschillende aspecten van ons buscamper merk, zoals functies, voordelen, etc.

Optimaliseer de inhoud van de landingspagina's met relevante zoekwoorden en zorg voor een goede balans tussen zoekmachineoptimalisatie en leesbaarheid voor gebruikers.

Een overtuigende call-to-action toevoegt die bezoekers aanmoedigt om contact met ons op te nemen, een offerte aan te vragen of verdere actie te ondernemen (bijvoorbeeld naar een volgende landingspagina).

De huidige contentlist voor de landingspagina's kan aanvullen waar nodig met topics die niet mogen ontbreken.

Afgeronde landingspagina's tussentijds kan aanleveren.

Belangrijke punten om te overwegen
We streven naar content van hoge kwaliteit die informatief, boeiend en waardevol is voor onze doelgroep. We verwachten dat de landingspagina's een consistente toon en stijl hebben die past bij ons merkbeeld en onze doelgroep aanspreekt.

Copywriter freelancers die hebben gereageerd (5)

Dennis
Dennis
07-03-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
19-03-2024
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Max
Max
07-03-2024
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
07-03-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
13-03-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance copywriter opdrachten

Copywriting voor SEO

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Copywriter / Tekstschrijver voor webshop

Geplaatst: 21 mrt
Hoi Freelancers, Voor onze webshop zoeken we een enthousiaste copywriter. Je schrijft vooral over sanitair accessoires, organizers en keuken items. Productpagina's, categoriepagina's en blogpagina's. Vooral je schrijfstijl is belangrijk. Informeel, enthousiast, informatief, maar toch commercieel genoeg. Kun je informatie goed en compleet overbrengen? Zorgen dat bezoekers converteren? Het…

Ervaren, veelzijdige copywriter (mogelijk lange termijn)

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, * Wie zoeken wij? - Een ervaren tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer die graag schrijft voor allerlei soorten klanten: van (jeugd)zorgorganisaties tot technische bedrijven. * Wie zijn wij? - een online marketingbureau voor bedrijven en non-profitorganisaties aan de bovenkant van het mkb. * Wat is de opdracht? - Vanwege drukke tijden zoeken wij versterking bij het schrijven…

Copywriter

Geplaatst: 04-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een copyrighter voor het volgende: - website tekst - brochure opstellen en tekst - socialmedia tekst - sales pitch tekst

Translator and Copywriter

Geplaatst: 27-11-2023
Hi, We are seeking a skilled Translator and Copywriter to join our team. In this role, you will be responsible for translating and creating engaging written content for various purposes. Your expertise in both translation and copywriting will play a crucial role in conveying our messages accurately and effectively to our target audience. Requirements: - Proven experience as a Translator and Copywriter,…

SEO copywriter

Geplaatst: 16-11-2023
Hey Woordkunstenaar! Zoek je de vrijheid van freelance werk en ben jij er klaar voor om jouw schrijftalent in te zetten voor een groeiend bedrijf? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Je schrijft blogposts, artikelen en website content; Je gaat aan de slag met het optimaliseren van content voor SEO. Wat we van jou verwachten? Je hebt aantoonbare ervaring als content schrijver, bij voorkeur een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht