Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEA Specialist voor HR Bureau

Geplaatst op:
15 mei 2019 16:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
39184
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance SEA specialist.

Wie zijn wij:
Wij zijn een ‘breed’ HR bureau.
‘Breed’, want wij houden ons in alle aspecten bezig zowel met de kwaliteiten van mensen als met de kwaliteiten van de organisaties.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. Met 12 medewerkers zijn wij nog geen heel groot bureau. Maar wij hebben veel expertisen, blije klanten en heel fijne werksfeer. Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij nu breed actief in assessments, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en HR-projecten.

Een afwisselende omgeving dus, waarin jij je als HR Consultant breed kan ontplooien in projecten die aansluiten bij jóuw ervaring, interesse en ambitie. Een link naar onze website kunnen wij je toesturen. Binnen 2 weken zal deze echter vervangen worden door een geheel nieuwe website

Ons doel:
Ons doel is Leadgeneratie.
Met 10 medewerkers zijn wij in onze branche middelgroot. Wij willen groeien in omzet, klanten en medewerkers.

Wie zoeken wij?
We zoeken een senior specialist die ervoor kan zorgen dat onze SEA campagnes worden ingericht.. Dat de campagnes daarna structureel worden gemonitord en geoptimaliseerd. Je bent leergierig en continu bezig met het opdoen en toepassen van SEA kennis en het signaleren van kansen voor productinnovatie op het gebied van zoekmachine-adverteren. Google-certificeringen en commercieel inzicht zijn uiteraard vereist. Daarbij toon je een betrokkenheid als zou ons bureau je eigen bedrijf zou zijn.

Wij zijn nogal gestructureerd, dus worden wij bij de eventuele samenwerking blij van een onderbouwd plan, duidelijke uitgangspunten, doelen, milestones en meetmomenten. En blij worden we ook van een fijne diepgang in de samenwerking, waar wederzijdse kennis wordt gebundeld en bewerkt, zodanig dat deze uitzicht geeft op de meest optimale resultaten.

Jouw profiel
 
 • HBO/WO denk en werkniveau, hoog analytisch
 • Relevante opleiding(en) met ruime aantoonbare praktijkervaring met Adwords en alle in dit verband in te zetten tools
 • Zich de moeite willen gevend zich volledig te verdiepen in onze dienstverlening, doelgroepen, karakteristieken, sitebezoekers (voor 95% in kader leadgeneratie niet relevant), de juiste B2B trefwoorden keuzes, etc, etc, Hoe vanzelfsprekend dit alles ook. Juist hier ondervonden we reeds de nodige teleurstellingen.
 • Commercieel inzicht en betrokkenheid
 • Deskundig vanzelfsprekend, gedreven en enthousiast

Wat verwachten wij:
 
 • Volledige inleving in wat ons bureau doet en waar wij voor staan
 • Campagnes inrichten en live zetten
 • Monitoring & optimalisatie van de SEA campagnes
 • Frequente rapportage en communicatie gericht op een vooral prettige en resultaat-gerichte samenwerking

Link naar de website kunnen wij je toesturen.
Binnen 2 weken zal deze vervangen worden door een geheel nieuwe website

Wij stellen ons het volgende traject voor:
 
 • Wij maken op basis van de aanbiedingen een eerste selectie op vermeende kwaliteit + uurtarief. Fijn is als u ons, in dit verband, zo goed en uitgebreid mogelijk onderbouwt waarom juist u de man / vrouw bent die wij nodig hebben.
 • Vervolgens zullen wij u waarschijnlijk verzoeken ons nog enige aanvullende gegevens te mailen, met name om zo goed mogelijk de verschillende aanbieders met en tegen elkaar te kunnen vergelijken.
 • Na een (voorlopige) eindselectie te hebben gemaakt, nodigen we de ‘top 3’ geselecteerden uit voor een persoonlijke kennismaking. We hopen dan met één daarvan tot samenwerking te komen.

Doel is de bovenstaande 3 stappen in max. 3 weken af te ronden.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jasper Jasper 15-05-2019
Thomas Thomas 15-05-2019
Chantal Chantal 15-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Dolf Dolf 15-05-2019
Rien Rien 15-05-2019
referentiesterren
19 referenties
Johan Johan 16-05-2019
Max Max 16-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO/SEA Hulp Gezocht (Linkbuilding)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SEO/SEA specialist voor goede linkbuilding.    We hebben al veel aan linkbuilding gedaan. Onze concurrenten hebben een vele slechtere linkbuilding.    Op basis van verschillende tests komen ze veelal hoger in organische resultaten.  Als we dit krijgen opgelost springen…
24 mei
SEO Hulp voor Webshop (Shoppagina)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer met SEO kennis.    Ik heb hulp nodig met de invulling van mijn webshop die ik met shoppagina aan het maken ben. Ik heb vooral hulp nodig bij de seo in de webshop bij de product omschrijvingen etc. Het is niet veel wat er nog moet gebeuren.  Wel is er gewenst dat er ervaring…
22 mei
SEO Specialist Gevraagd voor Vastgoedbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SEO specialist voor zoekmachine optimalisatie voor onze website  in vastgoed.    Budget: €250,- excl. btw per maand.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
21 mei
SEO WordPress Website en Webshop Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het verbeteren van mijn website en webshop.    Ik heb een webshop gemaakt met WordPress in combinatie met WooCommerce.  Deze komt voor wat betreft SEO en ongetwijfeld nog meer zaken, voor verbetering en/of verandering in aanmerking.     Ik zie graag…
15 mei
Google Ads/Tag Manager Conversie Meting Instellen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die Google Ads/Tag Manager Conversie Meting kan instellen.    In verband met de lancering van een nieuwe website is er geen tijd om de nodige koppelingen te maken tussen de website en Google Ads voor conversie tracking.    Wij zoeken iemand die direct beschikbaar is en…
10 mei
Interim SEA Specialist
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar versterking van onze SEA capaciteiten in het marketingteam.    Liefst nemen we iemand voor vast aan, daar staat een SEA vacature voor uit, maar die zoektocht blijkt lastig. Voor in ieder geval de komende drie maanden (mei, juni, juli, mogelijk langer) zoeken we daarom (voor minimaal 3…
29 apr