Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEA Specialist voor HR Bureau

Geplaatst op:
15 mei 2019 16:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
39184
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance SEA specialist.

Wie zijn wij:
Wij zijn een ‘breed’ HR bureau.
‘Breed’, want wij houden ons in alle aspecten bezig zowel met de kwaliteiten van mensen als met de kwaliteiten van de organisaties.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. Met 12 medewerkers zijn wij nog geen heel groot bureau. Maar wij hebben veel expertisen, blije klanten en heel fijne werksfeer. Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij nu breed actief in assessments, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en HR-projecten.

Een afwisselende omgeving dus, waarin jij je als HR Consultant breed kan ontplooien in projecten die aansluiten bij jóuw ervaring, interesse en ambitie. Een link naar onze website kunnen wij je toesturen. Binnen 2 weken zal deze echter vervangen worden door een geheel nieuwe website

Ons doel:
Ons doel is Leadgeneratie.
Met 10 medewerkers zijn wij in onze branche middelgroot. Wij willen groeien in omzet, klanten en medewerkers.

Wie zoeken wij?
We zoeken een senior specialist die ervoor kan zorgen dat onze SEA campagnes worden ingericht.. Dat de campagnes daarna structureel worden gemonitord en geoptimaliseerd. Je bent leergierig en continu bezig met het opdoen en toepassen van SEA kennis en het signaleren van kansen voor productinnovatie op het gebied van zoekmachine-adverteren. Google-certificeringen en commercieel inzicht zijn uiteraard vereist. Daarbij toon je een betrokkenheid als zou ons bureau je eigen bedrijf zou zijn.

Wij zijn nogal gestructureerd, dus worden wij bij de eventuele samenwerking blij van een onderbouwd plan, duidelijke uitgangspunten, doelen, milestones en meetmomenten. En blij worden we ook van een fijne diepgang in de samenwerking, waar wederzijdse kennis wordt gebundeld en bewerkt, zodanig dat deze uitzicht geeft op de meest optimale resultaten.

Jouw profiel
 
 • HBO/WO denk en werkniveau, hoog analytisch
 • Relevante opleiding(en) met ruime aantoonbare praktijkervaring met Adwords en alle in dit verband in te zetten tools
 • Zich de moeite willen gevend zich volledig te verdiepen in onze dienstverlening, doelgroepen, karakteristieken, sitebezoekers (voor 95% in kader leadgeneratie niet relevant), de juiste B2B trefwoorden keuzes, etc, etc, Hoe vanzelfsprekend dit alles ook. Juist hier ondervonden we reeds de nodige teleurstellingen.
 • Commercieel inzicht en betrokkenheid
 • Deskundig vanzelfsprekend, gedreven en enthousiast

Wat verwachten wij:
 
 • Volledige inleving in wat ons bureau doet en waar wij voor staan
 • Campagnes inrichten en live zetten
 • Monitoring & optimalisatie van de SEA campagnes
 • Frequente rapportage en communicatie gericht op een vooral prettige en resultaat-gerichte samenwerking

Link naar de website kunnen wij je toesturen.
Binnen 2 weken zal deze vervangen worden door een geheel nieuwe website

Wij stellen ons het volgende traject voor:
 
 • Wij maken op basis van de aanbiedingen een eerste selectie op vermeende kwaliteit + uurtarief. Fijn is als u ons, in dit verband, zo goed en uitgebreid mogelijk onderbouwt waarom juist u de man / vrouw bent die wij nodig hebben.
 • Vervolgens zullen wij u waarschijnlijk verzoeken ons nog enige aanvullende gegevens te mailen, met name om zo goed mogelijk de verschillende aanbieders met en tegen elkaar te kunnen vergelijken.
 • Na een (voorlopige) eindselectie te hebben gemaakt, nodigen we de ‘top 3’ geselecteerden uit voor een persoonlijke kennismaking. We hopen dan met één daarvan tot samenwerking te komen.

Doel is de bovenstaande 3 stappen in max. 3 weken af te ronden.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (12)

Jasper Jasper 15-05-2019
Thomas Thomas 15-05-2019
Chantal Chantal 15-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Dolf Dolf 15-05-2019
Rien Rien 15-05-2019
referentiesterren
20 referenties
Johan Johan 16-05-2019
Max Max 16-05-2019
Jelmer Jelmer 29-05-2019
Sten Sten 29-05-2019
Sanne Sanne 29-05-2019
Rasjid Rasjid 29-05-2019
Monique Monique 29-05-2019
referentiesterren
9 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEA Specialist voor Horecagroothandel
Beste freelancers,    Wij zijn een horecagroothandel (met webshop), voor non-food producten, horeca-apparatuur en keukenapparatuur, gevestigd in Rotterdam.    Wij zijn op zoek naar een echte SEA specialist iemand die direct kan beginnen. Een topper, een echte pro, iemand die niet maanden nodig heeft om verkopen te realiseren!…
21 aug
Advies Gevraagd op Gebied van SEO en SEA
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mij af en toe kan adviseren en tips kan geven op het gebied van online marketing.    Voor verschillende projecten ben ik momenteel bezig de online marketing aan het opzetten.    Zelf volg ik momenteel nog een opleiding in Deeltijd hierin, maar zou graag wat meer advies…
16 aug
Linkbuilder Gezocht voor SEO
Beste freelancers,    Om de vindbaarheid van mijn Engels- en Duitstalige website te verbeteren, ben ik op zoek naar iemand die voor mij linkbuilding kan verzorgen. Ik wil graag op mijn Engelse .eu- en op mijn Duitse .com-domein een top-3-positie te pakken krijgen op nader te omschrijven concrete zoekwoorden.    Ik ben alleen geïnteresseerd…
15 aug
SEO en SEA Opzetten
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden:    Opzetten Google Ads campagne. Optimaliseren Google Ads (per maand) 10 SEO Pagina's   Graag de prijzen per onderdeel.
14 aug
Nummer 1 Worden op Zoekterm
Beste freelancers,    De vraag is weer eens heel simpel: overal staan wij op nummer 1 behalve in de zoekresultaten van Google, dat is mij mijn eer te na.    In onze branche is er 1 zoekterm die alle andere overtreft (het verschil is heel groot). Dat is de term ''tanden bleken'''op die term wil ik binnen 6 maanden…
12 aug
Rich Snippets Toevoegen voor Zoekresultaten Google
Beste freelancers,    Voor betere zoekresultaten van onze website ben ik op zoek naar iemand die rich snippets toe kan voegen aan onze zoekresultaten in Google. Ik zoek een freelancer die op korte termijn inzetbaar is.    Kan jij mij hiermee helpen dan hoor ik graag van je en kan ik je voorzien van meer informatie.
1 aug
SEO Tekstschrijver voor Optimized Blogposts
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste SEO tekschrijver. De werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar geschikte zoektermen, schrijven van de posts en bedenken van downloadable assets voor de blogposts.  Idealiter zorg je ook voor relevante backlinks op de blogpost.    Heb je interesse dan zien wij je reactie…
31 jul