Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEA Specialist voor HR Bureau

Opdracht ID: 39184

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 15-05-2019
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-05-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance SEA specialist.

Wie zijn wij:
Wij zijn een ‘breed’ HR bureau.
‘Breed’, want wij houden ons in alle aspecten bezig zowel met de kwaliteiten van mensen als met de kwaliteiten van de organisaties.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. Met 12 medewerkers zijn wij nog geen heel groot bureau. Maar wij hebben veel expertisen, blije klanten en heel fijne werksfeer. Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij nu breed actief in assessments, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en HR-projecten.

Een afwisselende omgeving dus, waarin jij je als HR Consultant breed kan ontplooien in projecten die aansluiten bij jóuw ervaring, interesse en ambitie. Een link naar onze website kunnen wij je toesturen. Binnen 2 weken zal deze echter vervangen worden door een geheel nieuwe website

Ons doel:
Ons doel is Leadgeneratie.
Met 10 medewerkers zijn wij in onze branche middelgroot. Wij willen groeien in omzet, klanten en medewerkers.

Wie zoeken wij?
We zoeken een senior specialist die ervoor kan zorgen dat onze SEA campagnes worden ingericht.. Dat de campagnes daarna structureel worden gemonitord en geoptimaliseerd. Je bent leergierig en continu bezig met het opdoen en toepassen van SEA kennis en het signaleren van kansen voor productinnovatie op het gebied van zoekmachine-adverteren. Google-certificeringen en commercieel inzicht zijn uiteraard vereist. Daarbij toon je een betrokkenheid als zou ons bureau je eigen bedrijf zou zijn.

Wij zijn nogal gestructureerd, dus worden wij bij de eventuele samenwerking blij van een onderbouwd plan, duidelijke uitgangspunten, doelen, milestones en meetmomenten. En blij worden we ook van een fijne diepgang in de samenwerking, waar wederzijdse kennis wordt gebundeld en bewerkt, zodanig dat deze uitzicht geeft op de meest optimale resultaten.

Jouw profiel
 
  • HBO/WO denk en werkniveau, hoog analytisch
  • Relevante opleiding(en) met ruime aantoonbare praktijkervaring met Adwords en alle in dit verband in te zetten tools
  • Zich de moeite willen gevend zich volledig te verdiepen in onze dienstverlening, doelgroepen, karakteristieken, sitebezoekers (voor 95% in kader leadgeneratie niet relevant), de juiste B2B trefwoorden keuzes, etc, etc, Hoe vanzelfsprekend dit alles ook. Juist hier ondervonden we reeds de nodige teleurstellingen.
  • Commercieel inzicht en betrokkenheid
  • Deskundig vanzelfsprekend, gedreven en enthousiast

Wat verwachten wij:
 
  • Volledige inleving in wat ons bureau doet en waar wij voor staan
  • Campagnes inrichten en live zetten
  • Monitoring & optimalisatie van de SEA campagnes
  • Frequente rapportage en communicatie gericht op een vooral prettige en resultaat-gerichte samenwerking

Link naar de website kunnen wij je toesturen.
Binnen 2 weken zal deze vervangen worden door een geheel nieuwe website

Wij stellen ons het volgende traject voor:
 
  • Wij maken op basis van de aanbiedingen een eerste selectie op vermeende kwaliteit + uurtarief. Fijn is als u ons, in dit verband, zo goed en uitgebreid mogelijk onderbouwt waarom juist u de man / vrouw bent die wij nodig hebben.
  • Vervolgens zullen wij u waarschijnlijk verzoeken ons nog enige aanvullende gegevens te mailen, met name om zo goed mogelijk de verschillende aanbieders met en tegen elkaar te kunnen vergelijken.
  • Na een (voorlopige) eindselectie te hebben gemaakt, nodigen we de ‘top 3’ geselecteerden uit voor een persoonlijke kennismaking. We hopen dan met één daarvan tot samenwerking te komen.

Doel is de bovenstaande 3 stappen in max. 3 weken af te ronden.

Wij zien graag een reactie tegemoet.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (10)

Jasper
Jasper
15-05-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Chantal
Chantal
15-05-2019
4 referenties
Gemiddelde score
10
Dolf
Dolf
15-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Rien
Rien
15-05-2019
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Max
Max
16-05-2019
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jelmer
Jelmer
29-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Sten
Sten
29-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Sanne
Sanne
29-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Rasjid
Rasjid
29-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Monique
Monique
29-05-2019
12 referenties
Gemiddelde score
9.6
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…

Seo Expert gezocht voor een groot marketplace in de sneakers

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een seo expert die voor een mega groot marketplace ... een audit kan doen en search console problemen kan oplossen. Wij hebben diegene met spoed nodig ..

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

B2B SEO specialist

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Gezocht een B2B SEO specialist! Meer traffic naar onze website nodig. Meer conversies op onze website nodig (via contactformulier of bellen). Je hebt goede kennis van SEO en je weet hoe je keyword onderzoek en concurrentie onderzoek moet uitvoeren. Je kunt ook na een aantal eerste checks, een plannetje opstellen voor SEO acties en die dan ook zelf uitvoeren. Je bent bekend met de…

Optimize our Online Presence: Seeking a Dutch SEO Expert

Geplaatst: 19 feb
Description: We are seeking a skilled Dutch SEO expert to enhance the online visibility and Google reach of our website, Microdose Bros. The ideal candidate will possess a deep understanding of Dutch search engine optimization techniques and strategies to optimize our website's performance on Google's search engine results pages (SERPs). Key responsibilities include: Conducting comprehensive…

SEA hulp gevraagd - Mij leren het zelf te doen en onderhoud

Geplaatst: 31 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan begeleiden en opleiden om mijn eigen google add campagnes te maken en te onderhouden. Ik ben er al flink mee bezig geweest. Maar zoek ergens een slimmerik die even checkt of alles goed staat en mij tips geeft om te maximaliseren. Dit kan met gewoon samen uurtje per week even een call, doorverwijzing naar goede filmpjes, etc. Komende vier weken 2/3 uur…

Tekstschrijver SEO

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij seo teksten kan schrijven voor zo'n 20 producten zodat ik beter vindbaar kan zijn in google. Budget is rond €200-300.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht