Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEA en SEO Specialist Gezocht (Reisbureau)

Geplaatst op:
1 november 2017 06:25
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
31888
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 1200 tot € 3600
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

De opdracht houdt in:
- Joomla website met php travel script;
- SEO onderzoek en analyses;
- De website moet geoptimaliseerd worden op keywords;
- SEO optimalisatie korte termijn;
- SEO optimalisatie lange termijn;
- Strategie bepaling en uitvoering;

Tevens ben op zoek naar een online specialist op het gebied van Adwords en Facebook voor het inrichten van onze campagne en deze vervolgens optimaliseren en onderhouden.

Wij zijn op zoek naar een aantal exclusieve links per maand waardoor wij met linkbuilding er iets op vooruit gaan en deze ook niet makkelijk zijn over te nemen door concurrerende websites.

Wij willen graag een langdurige samenwerking voor meerdere jaren. Contract wordt opgesteld voor minimaal een jaar en de maandelijkse abonnement bijdrage vanaf 100 euro per maand voor de geleverde diensten.

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Jasper Jasper 01-11-2017
Bob Bob 01-11-2017
Marcel Marcel 01-11-2017
Ilona Ilona 01-11-2017
referentiesterren
5 referenties
Raymond Raymond 01-11-2017
referentiesterren
1 referentie
Max Max 01-11-2017
referentiesterren
2 referenties
Louis Louis 01-11-2017
Noel Noel 01-11-2017
referentiesterren
2 referenties
Henk-Jan Henk-Jan 01-11-2017
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Specialist voor Langere Samenwerking
Beste freelancers,    Ben je op zoek naar vaste inkomsten per maand en wil je meegroeien met een bureau dat werkt voor A-merken? Dan hebben we een interessant voorstel voor je.    Ons online marketing bureau groeit, ook in deze tijden. Zoekmachine optimalisatie is een vast onderdeel van ons dienstenpakket. We zoeken nu naar een…
2 jun
Expert in On-page SEO Optimalisatie
Beste freelancers,    Voor mijn SEO agency ben ik op zoek naar marketeers met ON-page optimalisatie ervaring. Door snelle groei is het mogelijk om structureel nieuwe opdrachten te krijgen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
Keyword Research voor SEO Copywriters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een keyword researcher die voor blog artikelen een onderwerp kan bedenken met bijbehorende relevante keywords. Deze gegevens worden naar copywriters gestuurd en op basis hiervan schrijven zij hier een bijpassend blogartikel voor.    Goed om vooraf te melden; het is niet nodig om concurrentie…
28 mei
SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires
Beste freelancers,    Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen.    De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte…
18 mei
Online Marketeer voor een Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 mei
SEO en Content Creation Website B2B
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter.    Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is…
14 mei
SEO Teksten voor Website Evenementen Sector
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website.  Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia.    Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.
13 mei