Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Script Schrijven op basis van Boek

Opdracht ID: 46517

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een grote wens, Ik heb afgelopen jaar een boek geschreven wat ik wil laten verfilmen. Dus ik ben op zoek naar iemand die het boek zou kunnen omzetten naar een goed script. Via deze weg ben ik mij aan het oriënteren wat hiervoor de mogelijkheden en kosten zijn.

Ik zoek iemand die affiniteit heeft met het verhaal en het leuk vind om mee te werken en mee te denken. Het verhaal in het kort: Op een ochtend, na een mystieke droom te hebben gehad wordt M. besluitvaardig wakker. Ze stuurt haar eerder gemaakte ideeën voor een choreografie wedstrijd in, zegt haar baan op voor een jaar en besluit te gaan reizen. Nog geen week later, landt ze in Mexico. Ze logeert in een B&B met Pilatesstudio. L., de dochter van de eigenaresse, introduceert M. in haar vriendenkring.
Door de gedeelde interesses archeologie, natuurkundige verschijnselen en het filosoferen over van alles en nog wat, groeit er een band. M. sluit zich aan bij de hechte vriendengroep van L., Mo., Pe. en Pa. Simultaan ontvouwt zich een beginnende liefde tussen Pa. en M.
Zoals verwacht wint M. de wedstrijd, en zij onderbreekt haar vakantie om met de choreografie de reis te gaan beginnen. Noorwegen is de eerste werkplek voor ‘De Reis’. Het proces begint, en er groeit binnen het team van dansers en begeleiders vertrouwen in M. werkwijze.

Wie kan mij helpen met een spannend en pakkend script van dit boek? Reacties via Hoofdkraan.nl zie ik graag tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
08-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Frank
Frank
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
08-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Raghani
Raghani
09-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.

Formulering van een nieuw boek (spannende roman)

Geplaatst: 14 mei
Hallo iedereen, Mijn naam is Laura, en ik ben bijna klaar met het schrijven van een boek. Enige tijd geleden had ik me aangemeld bij de hoofdkraan, maar toen besefte ik dat het nog te vroeg was—mijn boek was nog lang niet af. Dat is nu bijna wel het geval. Ik heb destijds kort contact gehad met iemand die een goede indruk achterliet, maar ik sta ook open voor andere mogelijkheden, en nodig die…

Storytelling een liefdesverhaal

Geplaatst: 6 mei
Beste, Bij mijn werk als ceremoniespreker zoek ik een schrijver die op een storytelling-wijze een liefdesverhaal kan schrijven a.d.h.v. aangeleverde informatie

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Gezocht tekstschrijver

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht