Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Script Schrijven op basis van Boek

Opdracht ID: 46517

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een grote wens, Ik heb afgelopen jaar een boek geschreven wat ik wil laten verfilmen. Dus ik ben op zoek naar iemand die het boek zou kunnen omzetten naar een goed script. Via deze weg ben ik mij aan het oriënteren wat hiervoor de mogelijkheden en kosten zijn.

Ik zoek iemand die affiniteit heeft met het verhaal en het leuk vind om mee te werken en mee te denken. Het verhaal in het kort: Op een ochtend, na een mystieke droom te hebben gehad wordt M. besluitvaardig wakker. Ze stuurt haar eerder gemaakte ideeën voor een choreografie wedstrijd in, zegt haar baan op voor een jaar en besluit te gaan reizen. Nog geen week later, landt ze in Mexico. Ze logeert in een B&B met Pilatesstudio. L., de dochter van de eigenaresse, introduceert M. in haar vriendenkring.
Door de gedeelde interesses archeologie, natuurkundige verschijnselen en het filosoferen over van alles en nog wat, groeit er een band. M. sluit zich aan bij de hechte vriendengroep van L., Mo., Pe. en Pa. Simultaan ontvouwt zich een beginnende liefde tussen Pa. en M.
Zoals verwacht wint M. de wedstrijd, en zij onderbreekt haar vakantie om met de choreografie de reis te gaan beginnen. Noorwegen is de eerste werkplek voor ‘De Reis’. Het proces begint, en er groeit binnen het team van dansers en begeleiders vertrouwen in M. werkwijze.

Wie kan mij helpen met een spannend en pakkend script van dit boek? Reacties via Hoofdkraan.nl zie ik graag tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
08-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Frank
Frank
08-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
08-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Raghani
Raghani
09-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Hulp met een boek schrijven

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Ik heb geen groot budget helaas. Mijn verhaal is eigenlijk wel heel bijzonder denk ik zelf. Een lange aanloop voordat ontdekt werd dat ik ernstig ziek was en na de operatie erachter komen dat je leven compleet in puin ligt. Dit is een verhaal van een periode van 5 tot 7 jaar.

Kinderboek controleren

Geplaatst: 9 nov
Hallo tekstschrijvers, Bijna een jaar geleden had ik het idee om een kinderboek te schrijven en dit boek is nu voor 85% klaar, maar ik zou graag iemand naar de tekst willen laten kijken, aangezien ik op een gegeven moment niet meer precies wist waar ik naartoe wilde :). Zou iemand mij toevallig kunnen helpen? Het gaat om het checken van spelling en grammatica van wat ik heb geschreven en misschien…

Almanak voor een dispuut

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zouden graag een almanak van de afgelopen 10 jaar maken. Hier hebben wij iemand voor nodig die interviews af neemt en een verhaal daar van maakt. 

Nederlands controleren op spelling en grammatica

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Voor websites en reisgidsen ben ik opzoek naar iemand die Nederlandse teksten kan controleren op grammatica en spelling. De werkzaamheden kunnen overal worden uitgevoerd. Het gaat om een opdracht voor een langere periode (hopelijk jaren).

Ghostwriter - kunst fotoboek (Tribal-Art)

Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor het schrijven van een kunst fotoboek. De kunst fotoboek gaat over over de boomschorstekening (barkpaintings) genaamd "Khombow" art. Dit zijn traditionele, tribal art paintings op boomschors uit West-Papua-Nieuw Guinea, visserdorp "Asei" bij het Sentani-Lake (rivier-gebied). Dit is het gebied waar mijn vader vandaan komt.…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht