Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Schrijven 'Over Ons' Pagina in Zakelijk Engels

Geplaatst op:
19 mei 2020 11:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Zakelijk Schrijven
Opdracht ID:
43546
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor onze organisatie zoeken wij iemand die in het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven. 

Lees hieronder is wat informatie over onze organisatie:
Wij zijn een keten van lunch/koffie etablissementen met een inrichting en aanbod dat de moderne trends volledig volgt. Per vestiging is er een kleine toevoeging op de formule gedaan.
Denk hierbij aan één of twee elementen in het interieur of op de menukaart die het in alleen in de stad van die specifieke vestiging goed doen, zoals een lokaal gerecht of een schilderij van een lokale beroemdheid.

De formule is weinig onderscheidend, maar goed zakeninstinct van de oprichters, en een gezonde dosis geluk, heeft ervoor gezorgd dat de keten nu al in vele steden in meerdere Europese landen actief is. Een ding dat wij anders doen dan andere zaken in hetzelfde segment is dat we slechts één vestiging per stad oprichten. De uitbreiding van zaken gaat ook in golven, met meteen enkele vestigingen per land, verspreid over meerdere steden.
Door marketing sturen we er op aan dat mensen denken dat hun etablissement de eerste authentieke vestiging was, gestart door een lokale ondernemer. De meeste klanten lijken zich niet bewust van deze strategie en komen graag koffie drinken en lunchen in de veronderstelling dat ze hiermee een ondernemer uit eigen plaats steunen.

De opdracht
We zoeken een freelancer die ons kan helpen met het opstellen van de "Over ons" tekst. Belangrijk is dat deze tekst het lokale karakter van de formule benadrukt. Omdat het een internationale keten is, dient de tekst in correct engels geschreven te worden. Deze pagina mag ongeveer 400 woorden bevatten.

Kan jij ons hiermee helpen? Dan zie ik je reactie voorzien van voorbeeld teksten graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Marko Marko 19-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Joline Joline 19-05-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Schrijven voor Gebouwen Vakblad (Barendrecht)
Beste freelancers,    Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van…
25 mei
About Us Pagina Schrijven
Beste frelancers,    Voor onze organisatie zoeken wij iemand die In het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven. Deze pagina mag ongeveer 400 woorden bevatten.     Lees hieronder is wat informatie over de organisatie:    Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en richten ons exclusief…
19 mei
Scriptie Nakijken op Spelling en Zinsopbouw
Beste freelancers,    Halverwege mei zou ik graag mijn scriptie laten nakijken op spelling en zinsopbouw zodat het een mooi kloppend verhaal wordt. Graag ontvang ik een offerte voor:    Naar verwachting 20.000 woorden Naar verwachting 65 pagina's Zakelijk schrijven Vertrouwelijke informatie Tijdsbestek van nakijken  …
4 mei
Voorwoord van een Boek Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekst voor een "over ons" pagina in een inspiratieboek. Ook moet hier een voorwoord in komen die moet worden geschreven. Omdat het in een boek komt is het belangrijk dat de teksten kort en zeker krachtig zijn.    We zien jullie reacties graag tegemoet.
29 apr
Zakelijke Brieven Schrijven
Beste freelancers,    Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die zakelijke brieven kan opstellen waar wij met andere maatschappelijke bedrijven, instellingen en de gemeente kunnen netwerken en samenwerken. Meer informatie volgt bij interesse.    Wij horen graag van je.
28 apr
Scriptie Pedagogiek Nakijken
Beste freelancers,    Voor mijn studie pedagogiek ben ik op zoek naar een freelancer die mijn scriptie kan nakijken op taal en structuur. De scriptie is in het Nederlands en heeft 25 pagina's. De deadline is 20 april 2020.    Ben jij degene die mij kan helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
10 apr