Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Samenwerkingsovereenkomst Opstellen

Geplaatst op:
14 februari 2020 16:25
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Juridisch
Opdracht ID:
42468
Status:
Open
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een lang bestaand communicatiebureau, waarvan de vertaaldienstverlening onze core-business is, en zijn voornemens om freelance verkopers aan te trekken om meer werk te genereren.

Daar hebben wij de afgelopen maanden flink over nagedacht, je moet freelancers immers een zeer goede propositie aanbieden vinden wij, maar willen dit in een samenwerkingsovereenkomst vastleggen.

Aangezien wij geen juristen zijn hebben wij daar jouw/jullie hulp bij nodig en vragen ons af of iemand daar ervaring mee heeft en ons daarin zou willen voorzien?

Wij hebben al een puntenlijstje gemaakt met voorwaarden welke wij graag opgenomen zien in de overeenkomst.

Wij horen graag of iemand daar interesse in heeft en het zou ook fijn zijn om voor deze werkzaamheden een richtprijs te ontvangen.

Ik ben benieuwd naar je reactie.
Ik ben freelancer en wil reageren op deze opdracht.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Ewoud Ewoud 14-02-2020
referentiesterren
27 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Pragmatisch Ingestelde Jurist voor Opstellen Brief
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance jurist die uit hoofd van zijn/haar bedrijf een brief kan schrijven naar een financieringsmaatschappij. Uit mijn analyse naar de algemene voorwaarden van een bestaande lening is naar voren gekomen dat het contract in 2015 ten onrechte werd geblokkeerd voor kredietopname.  Het doel…
3 feb
Jurist voor Contracten Opmaken
Beste freelancers,    Ik zoek een jurist die voor mij 2 contracten wil maken ten behoeve van een zogenaamde aanbrengfee en voor een commissie te ontvangen bij een transactie.    Daarnaast wil ik per 2 januari gaan beginnen als vertegenwoordiger en zou daar ook een overeenkomst/contract voor willen laten opmaken.    …
18-12-2019
Algemene Voorwaarden Schrijven voor Voetbalreizen
Beste freelancers,    Wij zijn een groepje vrienden die samen een bedrijf gestart zijn. Er is al veel geregeld maar we willen onze algemene voorwaarden door iemand laten schrijven. Wij zijn een reisbureau die voetbal reizen aanbied (ticket+hotel) maar ook losse tickets aanbied.    Ik kijk uit naar jullie reacties.
04-12-2019
Rechtsgeldige Overeenkomst Opmaken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een juridisch document kan samenstellen.    Wij zijn een digital agency en helpen ondernemers met hun bestaande bedrijf in de digitale transformatie. Dit doen wij aan de hand van een aantal pakketten die wij aanbieden. Ondanks dat wij online het aanbod hebben staan,…
21-11-2019
Arbeidsovereenkomst in Duidelijke Taal Omzetten
Beste freelancers,    Ik heb een arbeidsovereenkomst bestaande uit ca. 7 pagina's die voor een groot deel uit juridische taal besttaat. Ik wil dit arbeidsovereenkomst graag laten aanpassen van juridische taal naar begrijpelijke mensentaal met behoud van de juridische nuances. Het contract is in het Nederlands.    Wie kan…
05-11-2019
Jurist Arbeidsrecht (Den Bosch)
Beste freelancers,    Wij zijn een organisatie die oa. autocad oplossingen biedt en gevestigd in de regio Den Bosch/ Waalwijk.  Voor een intern conflict zijn wij op zoek naar een jurist arbeidsrecht. Wij willen graag advies en begeleiding hoe om te gaan met deze situatie.    Kan jij ons helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
08-10-2019