Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Samenwerking voor islamitische Moderne Kledinglijn

Opdracht ID: 54054

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 okt
Reacties: 0
Locatie: 2653
Laatst gewijzigd: 26 okt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde ontwerper met een diepgaand begrip van stoffen, die ons kan bijstaan in het ontwerpen van hoofddoeken en stijlvolle islamitische kledingstukken die nauw aansluiten bij de wensen en behoeften van onze doelgroep. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen creatief is, maar ook bekwaam is in het selecteren van de juiste materialen en stoffen voor de ontwerpen

Ons doel is om islamitische kleding en hoofddoeken te creëren die niet alleen elegantie en moderne stijl uitstralen, maar ook comfort en praktische bruikbaarheid bieden. Als onderdeel van ons team zou je betrokken zijn bij:

Het ontwerpen van hoofddoeken en kledingstukken die in lijn zijn met de smaak en behoeften van onze doelgroep.
Het adviseren en selecteren van hoogwaardige stoffen en materialen die geschikt zijn voor de door u gemaakte ontwerpen.
Het adviseren over stofkeuze en kwaliteit om de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Het samenwerken met ons team om het ontwerpproces van concept tot eindproduct te begeleiden.
Als je gelooft dat je over de benodigde expertise beschikt om ons te helpen bij dit spannende project, horen we graag van je. We waarderen creativiteit, oog voor detail en een diepgaande kennis van stoffen. Samen kunnen we onze visie tot leven brengen en producten creëren die aansluiten bij de wensen van onze doelgroep.

Indien je interesse hebt in deze samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

We zien uit naar de mogelijkheid om samen te werken met een ervaren ontwerper die ons kan helpen bij het realiseren van onze visie.

Groetjes,

Cheyenne

Freelance mode ontwerp opdrachten

Ontwerp baby jasje en onesie

Geplaatst: 8 nov
Hallo, Ik ben opzoek naar een freelancer die mijn idee voor een babyjasje en onesie kan uitwerken, dmv een digitaal ontwerp met alle verdere informatie die nodig is voor een fabrikant. Uiteraard sta ik ook open voor de creatieve ideeën van de ontwerper! Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Jessica

Kleding ontwerper

Geplaatst: 26 okt
Hi,  Ik ben op zoek naar een kleding ontwerper die een schets kan maken van mijn visie.

Baby - kinderkleding ontwerpen (digitaal) tekenen

Geplaatst: 23 okt
Beste freelancers, Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een eigen baby- en kinderlijn. Ik heb al ideeën in mijn hoofd van bepaalde designs voor de kledinglijn maar ik sta altijd open voor eigen creatieve ideeën. Nu ben ik opzoek naar iemand die deze voor mij kan uitwerken dmv (digitaal) tekenen/ontwerpen met alle benodigde info voor de fabrikant. Je krijgt de volledige ruimte om de…

Hoofddoeken ontwerpen

Geplaatst: 23 okt
Beste,  Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen bij het ontwerpen/tekenen van hoofddoeken en een simpel logo , een naam etc en ideeën over hoe en wat heb ik al!

Designer voor mijn kledinglijn

Geplaatst: 16 okt
Budget: 50-100 per uur. Beste Freelancer, Ik ben opzoek naar designer die mij kan helpen met het ontwerpen van mijn eigen kleding lijn. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Teck-pack en tekeningen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers,  Ik ben opzoek naar iemand die een teck pack en een duidelijke tekeningen kan ontwerpen van een basic kleding stuk.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht