Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Strategie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Rebrandingsessie webshop

Opdracht ID: 52786

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20-03-2023
Reacties: 4
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 21-03-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Wij willen onze bestaande webshop gaan rebranden.
Deze webshop verkoopt nu voornamelijk via bol.com(95%) en dit willen we gaan verschuiven.
De huidige website stane.nl is niet in lijn met ons plan voor de komende jaren (autoriteit worden in bureaustoelen).
We zijn zelf nog een beetje zoekende om dit allemaal visueel te krijgen en überhaupt te checken wat hier de beste keuzes in zijn. We weten al veel van wat we vooral niet willen hebben, maar het AHA moment hebben we nog niet gehad. Daarom hebben we op 11 april een middag sessie gepland van circa 4 uur waar we 1 of 2 specialisten in branding/storytelling/visual design willen uitnodigen om daar de rode draad te gaan bedenken/uitschrijven/visualiseren.
Ben jij gespecialiseerd in Branding en ben je excited na het lezen van deze jobbpost? Dan hoor ik graag wat jouw ervaringen zijn met branding etc. en wat jij zou kunnen betekenen in deze 4 uur.
We hebben circa €200 euro budget per persoon voor deze sessie.

Marketingstrategen die hebben gereageerd (4)

nick
nick
20-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Elsemiek
Elsemiek
20-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
20-03-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
21-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Marketing en strategie opdrachten

Professional in campagnes, strategie en tekst schrijver

Geplaatst: 3 jun
Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes voor de verzekerings- en hypotheekmarkt. Dankzij jou slaan onze campagnes aan en voegen deze direct waarde toe aan de commerciële doelstellingen. Dit doe je om onze campagnes tot een succes te maken en een verruiming van de omzet te creëren van B2B tot BTC.

Kickstarter campagne opzetten & lanceren

Geplaatst: 31 mei
Hi hi creatievelingen! Na 3 jaar ploeteren hebben wij als start up onze creatieve en super toffe kindertas klaar voor de verkoop. Wij (Sandra en ik) willen gaan starten met een verkoopcampagne via Kickstarter. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die dit al eens gedaan heeft en deze campagne voor ons op kan gaan zetten. Heb je hier ervaring mee en vind je het leuk om het nieuwste, creatieve kindermerk…

Branding van onze Stichting

Geplaatst: 28 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de Branding van onze stichting, samen met missie visie en strategie sessie. Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan begeleiden met onze branding. Wij zouden dit willen doen in een aantal sessie, startdatum eerste sessie 14 juni, locatie zal volgen maar vermoedelijk in de buurt van Amsterdam Ervaring met stichtingen is van belang.

Strategie kinderboekenclub

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Strategie bepalen en advies voor kinderboekenclub, voor wat betreft verkoop en marketing activiteiten in de zakelijke markt.

CRO Expert gezocht!

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een CRO Expert die de conversie van onze websites en landingspagina's kan optimaliseren. Je hebt al enige ervaring met Conversion Rate Optimization en kan door middel van je analyse en oplossingen ons helpen. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken! De opdracht kan volledig op afstand worden…

Marketing- en sales strategie plan 2024 - SEO/SEA - vertalen

Geplaatst: 29-09-2023
Beste freelancers, Marketing- en sales strategie bepalen voor handelsonderneming in folie en verpakkingen; in de vorm van een jaarplan 2024. SEO/SEA inregelen en vertaling website van het Nederlands, naar Engels en Duits. Verder meer leads genereren via de website en na een goede uitrol in Nederland en België. Hebben wij ook de intentie om verder in Europa te groeien. Budget: € 80,- per…

Sales closer

Geplaatst: 11-06-2023
Ben jij een ervaren Sales Closer met een passie voor de zorgsector? Zoek je een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het sluiten van nieuwe samenwerkingen met zorginstellingen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Bij *** zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Sales Closer die ons team komt versterken. Als Sales Closer speel je een cruciale rol in het uitbreiden van onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht