Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur voor Langere Periode Gezocht (Hilversum)

Opdracht ID: 28512

Budget: € 10 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 21-03-2017
Reacties: 2
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-03-2017
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar slimme gasten die ons kunnen versterken bij verdere ontwikkeling van onze sport/fitness App. Deze App groeit op het moment zo hard, dat we onze uitbreidingsplannen sneller willen realiseren en hierbij versterking nodig hebben.

Kan jij (of ken jij iemand die) een of meerdere van de volgende code talen beheerst:

Technische info:
- iOS development:
Geschreven in Swift 3

Maakt gebruik van Cocoapods voor libriaries
- Android development:
Geschreven in Java

Maakt gebruik van Gradle voor libraries
- Backend development:
Laravel 5.3
Geschreven PHP 7

Wees niet bang als je een bepaalde code taal niet kent, maar wees nieuwsgierig om dit te leren. Voor ons is het belangrijk dat je dus zelf problemen kan oppakken en kan uitzoeken.

Locatie:
Hilversum.

Wij willen starten met een proefperiode van bijvoorbeeld (minimaal) 2 maanden en zoeken iemand voor 3-5 dagen in de week die direct aan de slag.

Vergoeding:
Op project basis, vergoeding in overleg. 

Freelance app developers die hebben gereageerd (2)

Bram
Bram
21-03-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Victor
Victor
21-03-2017
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Mobile web app

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, App developer gezocht voor eerste demo opzet telefoon app. Opdracht is het koppelen van de bestaande contacten app aan en applicatie. In eerste instantie hoeft deze alleen als demo te werken. Na goedkeuring wordt er doorontwikkeld. Budget in overleg.

Watch app voor TV spelshow

Geplaatst: 4 apr
Hi! We zoeken een freelance app bouwer die ons verder kan helpen met het ontwerp voor een watch app (Watch OS of Wear OS mag naar eigen voorkeur van opdrachtnemer). We maken een grote spelshow voor een nieuw TV programma, dus de app hoeft niet openbaar in app stores beschikbaar te komen. We willen een countdown klok op alle watches tonen (die synchroon loopt met meerdere watches) Daarbij zouden we…

Hulp bij peepso plugin WordPress naar app ios/android

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik heb een website socialmedia platform nu wil ik dit in een app gieten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Gebruik wordpress i.c.m. peepso. Webapp apk lukt me nog wel maar ik wil ook popup meldingen en ect. Op homescreen iemand enig idee en of ik op het juiste platform zit?

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 06-11-2023
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht