Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Prognose Inkomsten 2021 met Spoed Gezocht

Opdracht ID: 49252

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-10-2021
Reacties: 1
Locatie: Moordrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 25-10-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik werk als schoonmaakster bij diverse adressen. Daarin is door de tijd altijd wel wat verloop door overlijden, opzegging, verhuizing, corona, maar men zegt ook regelmatig af i.v.m. verbouwingen en dergelijke. Hierdoor heb ik maandelijks wisselende inkomsten. Om dit een beetje op te vangen werk ik sinds april jl. op zaterdagochtend ook nog 4 uur voor een uitzendbureau.

Ik houd een werkadministratie bij in Excel (uren, loon, gereden kilometers). De inkomsten als particulier schoonmaakster geef ik jaarlijks op aan de Belastingdienst als “overige inkomsten”.
Nu heb ik, i.v.m. een woningbezichtiging, uiterlijk 25-10-21 om 12.00 uur een inkomensprognose over 2021 nodig. Deze dient voorzien te zijn van een stempel van de boekhouder/accountant en beconnummer. Ik heb eventueel een in te vullen formulier van de Woningbouwvereniging.

Ik heb er eerder dit jaar al een laten opstellen maar deze is niet meer actueel /wordt niet geaccepteerd door de Woningbouwvereniging. Mijn budget is maximaal € 200,00.

Wie kan mij helpen? Ik zie graag spoedig een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Thimos
Thimos
22-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance boekhouder opdrachten

Controle e-Boekhouden ZZP'er

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Vanaf januari 2024 ben ik gestart met het gebruik van e-Boekhouden. Wie kan me helpen met het controleren of ik dit goed ingesteld heb?

Koppeling en automatiserings specialist boekhoudprogramma's

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Koppeling en automatisering specialist boekhoudprogramma's, eerst voor één opdracht van een paar uur naar verwachting, later voor meerdere opdrachten indien er wederzijdse tevredenheid is.

Medewerker Financiële Administratie 24-32, Nieuw Vennep

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, FUNCTIE OMSCHRIJVING - Zelfstandig beheersen van de crediteurenadministratie, betalingen uitvoeren; - Cash planning - Administratieve verwerking en afwikkeling van inkoopfacturen; - Boeken banken - Overzicht houden op en uitvoeren van financiële boekingen, consistentie en volledigheid; (in samenwerking met de Teamleider Finance); - het bijdragen aan de BTW/ICP aangiften; -…

Hulp bij basis exact online

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik heb onlangs Exact Online aangeschaft en hulp nodig om de basis goed te zetten zoals afletteren, afschriften januari erin zetten enz.

Boekhouder

Geplaatst: 19 feb
Beste, Boekhouder gezocht voor gehele boekhouding, IB aangiftes. Daarnaast een partij die meedenkt in kostenbesparen etc.

Prognose voor de woningbouw

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Prognose voor de woningbouw nodig van het jaar 2023. Deze moet passend toewijzen met een stempel van een erkende boekhouder.

Boekhouder gezocht (SPOED)

Geplaatst: 11 jan
Beste boekhouders, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die mij wil helpen om mijn zpp administratie op orde te krijgen. Het betreft inkomstenbelasting indienen, ik heb tot op heden gebruik gemaakt van Moneymonk. Ik werk in kunst en cultuur. Alvast dank!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht