Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Professionele Fotograaf Gezocht (Bruiloft, September 2016)

Geplaatst op:
6 oktober 2015 12:14
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
21150
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Kampen, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een professionele fotograaf voor onze bruiloft in september 2016. Ongeveer 6 tot 8 uur aanwezig op de dag rondom Kampen.

Vooraf graag kennismakingsgesprek. Graag foto's zonder watermerk, digitaal en bewerkt. Minstens 200 foto's. Graag een totaalprijs.

Kunt u ons helpen? Dan horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Marije Marije 06-10-2015
Hicham Hicham 06-10-2015
louisa louisa 06-10-2015
Menno Menno 06-10-2015
Anahi Anahi 06-10-2015
referentiesterren
3 referenties
Wing Wing 06-10-2015
referentiesterren
1 referentie
Marciano Marciano 06-10-2015
Irén Irén 06-10-2015
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fotograaf Zwangerschapsshoot Enschede/Harderwijk eo
Beste freelancers,    Begin September ben ik uitgerekend en ik ben op zoek naar een fotograaf die mijn man, mijzelf en mijn buik op natuurlijke wijze in de buitenlucht (bos, parkje, meer) kan vastleggen.    Een betaalbare prijs van niet meer dan 100 euro.  Omgeving Enschede óf omgeving Harderwijk    Wij zien…
18 mei
Productfotos voor Sieraden Webshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor het maken van product foto's.    Het gaat om een startende sieraden webshop en het gaat om zo’n 50 sieraden.  Denk dan aan kettingen, oorbellen en armbanden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 mei
Fotograaf voor Portretfotos Website Executive Coach
Beste freelancers,    Voor een website van een executive coach zoek ik een fotograaf voor het maken van een aantal portretfoto's.    Deze foto's worden gebruikt in de website. Foto's moeten passen in een standaard wordpress/divi theme en meeschalen met de grootte van het scherm waarop gelezen wordt.    Vereiste…
16 mei
Fotograaf voor Studiowerkzaamheden
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor studiowerkzaamheden.    Wij maken een webshop voor sieraden en daar moeten 147 sieraden voor gefotografeerd worden. De sieraden worden vrijstaand geplaatst in de webshop, dus wij denken aan fotografie op een witte rondtafel. Misschien overbodig, maar we hebben uitstekende…
7 mei
Fotograaf voor Meubel Sfeerfoto's
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een fotograaf die enkele meubels op een sfeervolle wijze vast kan leggen.    De foto’s zullen worden gebruikt op onze website en voor promotionele doeleinden. Goede belichting en professionele uitstraling zijn daarom erg belangrijk. Het gaat om ongeveer 20 meubels die apart…
3 mei
Fotograaf voor Seminar Foto's (9 mei, Utrecht)
Beste freelancers,    Fotograaf gezocht voor een opdracht op donderdag 9 mei in de middag in Utrecht.    Het gaat om foto's van een seminar van ongeveer 30 personen. Ervaring met actie en interactie gewenst. Graag ontvangen wij jouw portfolio en uurtarief.    We zien graag een reactie tegemoet.
2 mei
Fotograaf voor Zwangerschapsshoot (Friesland)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op korte termijn een leuke zwangerschapsshoot kan doen van mij en mijn vriendin.    Locatie: Koudum Friesland.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
23 apr