Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Powerpoint- en Presentatiespecialist Gezocht

Geplaatst op:
12 februari 2019 09:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Presentaties
Opdracht ID:
37951
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 2000
Locatie:
Nijmegen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar extra freelance ondersteuning voor het maken van professionele Powerpoints of andere vorm van presentaties. Soms vanaf het begin (alleen een briefing) en soms vanaf een bestaande presentatie die naar een hoger plan moet.

Weet je hoe je het maximale uit een effectieve en visueel aantrekkelijke presentatie haalt zonder overal overbodige effecten in te stoppen? Snap je dat de inhoud overbrengen het belangrijkste is en dat dit gestructureerd dient te gebeuren? Dan zoeken wij jou!

We werken met vaste projectprijzen op basis van een goede briefing.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Marinka Marinka 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Chantal Chantal 12-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Stephanie Stephanie 12-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Peter Peter 12-02-2019
referentiesterren
7 referenties
Astrid Astrid 12-02-2019
Angela Angela 12-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Jeroen Jeroen 12-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Andre Andre 12-02-2019
referentiesterren
6 referenties
Dylan Dylan 12-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Diana Diana 12-02-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Powerpoint of Keynote Presentatie Layout Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek een creatieve freelancer die mij kan helpen om mijn Powerpoint / Keynote presentatie van een mooie layout te voorzien.  De presentatie bestaat uit ca. 8 sheets, ik wil graag een strakke en zakelijke layout.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
9 jul
PowerPoint Presentatie Professioneler Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn presentatie professioneler kan maken.    Ik heb ongeveer 25 pagina’s powerpointpresentatie ingevuld qua structuur en opbouw. Nu moet hij er serieus, strak en zakelijk uit komen te zien. Het moet professionele uitstraling krijgen.    Deadline 24 juni. …
19 jun
Vormgeving PowerPoint Presentatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een PowerPoint presentatie strak en netjes kan maken.    Het format is een gegeven maar de vormgeving daarbinnen moet mooier en professioneler kunnen dan wat ik er zelf van heb gemaakt. Het gaat om ca. 80 slides.    Wie durft die uitdaging aan?    Ik…
2 mei
Upgraden Bestaande PowerPoint Presentatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bestaande PowerPoint presentatie voor mij kan upgraden. Iemand die veel ervaring heeft met het maken van flashy PowerPoint presentaties.    Deadline: zsm maandag 15 april Budget: max 125 euro   Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 apr
Bedrijfspresentatie PowerPoint (Woensdag)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een PowerPoint bedrijfspresentatie voor een bedrijf in coaching en gezinsbegeleiding.    Deadline: aankomende woensdag. Normaliter zelf handig met PowerPoint maar helaas ontbreekt het aan tijd. Kijk op de website voor meer informatie. Animatievideo is aanwezig. …
25 mrt
Creatieve PowerPoint Slides
Beste freelancers,    Ik zoek met spoed hulp van een ZZP-er bij het maken van PowerPoint slides voor een Leadership training.    Ik maak meestal mijn slides zelf maar wil graag creatievere en aantrekkelijker slides hebben.  Wat ik zoek is iemand die goed is met vormgeving en communicatie, gebruik makend van Power Point. …
26 feb
Afscheidspresentatie Maken in PowerPoint
Beste freelancers,    Ik wil graag een karaoke PowerPoint afscheidspresentatie laten maken. Ik heb de tekst en de muziek; nu de rest nog!    Deadline: Deze week.  Budget: In overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
25 feb