Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
7 januari 2021 16:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
46087

Plan en Advies voor Nieuwe Onderneming

25 tot 40 p.u. (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
7 januari 2021 16:05
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We willen graag iets nieuws doen in Apeldoorn, wat nog niet aanwezig is in de regio.

Een soort van voetbalwalhalla creëren voor zowel de jeugd, maar ook zeker voor volwassenen. Voor alle leeftijden, verschillende mogelijkheden. Apeldoorn is echt een voetbalstad. Met alleen al 20 clubs in Apeldoorn en omstreken kunnen jong en oud zich uitleven op het voetbalveld. Buiten dit veld kan deze hobby op dit moment alleen nog worden voortgezet bij Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo d.m.v. voetgolf en levend tafelvoetbal.

Naar onze mening kan hier prima aanvulling aangegeven worden door ook andere (binnen) activiteiten op te pakken, denk aan Voetbalpool, Voetbal Darts, Snelheidsmetingen, Voetbal-minigolf, Voetbal Tennis, Teq-ball, een boardingveld, een Panna-veld en verschillende (schiet)techniek oefeningen. Zo maar een aantal facetten van de voetbalsport die binnen een voetbalvereniging wel eens op een training gedaan worden, maar nog niet op een centraal punt mogelijk zijn.

Hier willen wij verandering in brengen door (zeer centraal gelegen) in Apeldoorn een voetbaltempel op te zetten waar jong en oud zijn of haar energie in kwijt kan. Denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, teamuitjes, bedrijfsactiviteiten of vriendengroepen, maar ook individueel. Wellicht in de toekomst in de vorm van een competitie met verschillende sportverenigingen en ondersteuning aan onderwijsinstellingen.

Als aanvulling op een sportieve ochtend, middag of avond willen we de voetbaltempel voorzien van een relaxruimte waar naar voetbal- en overige sportwedstrijden gekeken kan worden en op verschillende schermen online de voetbalactiviteit verder opgepakt kan worden middels Playstation en/of Xbox. Mogelijkheden om een (klein) hapje en een drankje te doen hoort hier natuurlijk helemaal bij.

Locaties is dus nog niet duidelijk, ook afhankelijk van mogelijkheden en financiering.

“Jong en oud de ruimte bieden om elkaar te ontmoeten, om te ontspannen, om te chillen en om te sporten” is hierin ons streven.

Hoop dat ons idee duidelijk is, onze vraag op dit moment is wat de mogelijkheden kunnen zijn m.b.t. een ondernemingsplan, maar wellicht ook overige adviezen.

Graag zou ik in eerste instantie vrijblijvend wat informatie willen ontvangen.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Rien
07-01-2021
Arthur
09-01-2021
Ewoud
07-01-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
7 januari 2021 16:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
46087

Opdrachten in dezelfde categorie

Ondernemingsplan voor Duurzame Horecaonderneming
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mijn toekomstige horecaonderneming kan schrijven. Mijn plan is om een restaurant te starten onder het concept van 'The Dutch Cuisine'; een restaurant waar duurzaam, bewust, en gezond eten centraal staat met het motto van 80% plantaardig eten tegen…
24 feb
Ondernemingsplan voor Bedrijfsovername
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik overweeg een bedrijf over te nemen en de kosten voor deze overname wil ik laten financieren door een externe geldverstrekker.    Ik zie jullie offertes graag tegemoet op Hoofdkraan.nl.
24 feb
Ondernemingsplan voor Delicatessenwinkel
Beste freelancers,    Mijn plan is om een nieuwe Italiaanse delicatessenwinkel te starten, een soort tratoria met Italiaanse lekkernijen en eten. Voor mijn nieuwe winkel heb ik een ondernemingsplan nodig en daarvoor zoek ik een freelancer.    Wie kan mij helpen? Kan je in je reactie meegeven wat de kosten zijn, wat ik…
24 feb
Businessplan Schrijven voor de Chemische Industrie
Beste freelancer,    Voor het schrijven van een professioneel businessplan in de chemische industrie zijn wij op zoek naar een freelancer die het plan in zowel de Nederlandse als de Engelse taal kan uitbrengen.    Beschik jij over aantoonbare ervaring in het schrijven van businessplannen, heb je Nima C opleiding/inzicht, denk…
23 feb
Bedrijfsplan voor Tropische Winkel Opstellen
Beste freelancers,    Ik wil graag een tropische winkel beginnen en hiervoor heb ik onder andere een bedrijfsplan nodig. Helaas ben ik geen ster in schrijven vandaar dat ik de hulp nodig heb van een freelancer die een bedrijfsplan voor mij kan schrijven/opstellen.    Ben jij degene die mij kan helpen? Reageer dan direct!
22 feb
Ondernemingsplan voor Nieuw Koeriersbedrijf
Beste freelancers,    Voor mijn nieuwe onderneming in de koeriersbranche ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met een ondernemingsplan dat ik kan gebruiken voor de aanvraag van een lening/financiering. De totale financiering die ik nodig heb is 5.000,-.    Wie kan mij helpen?  Kijk uit naar jullie reacties
19 feb
Onderneming wil Businessplan voor Europese Expansie
Beste freelancers,   Wij zijn een internationale onderneming en richten ons op het verduurzamen van woningen. Ons doel is een Europese expansie en daarom zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met een professioneel business plan.     Graag komen wij in contact met iemand die beschikt over de juiste ervaring en affiniteit…
18 feb
Toon meer